Η κόρη της Ιωάννας Μαλέσκου γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια

Η κόρη της Ιωάννας Μαλέσκου γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια

Η κόρη της Ιωάννας Μαλέσκου και του Κωνσταντίνου Δανιά συμπλήρωσε ένα έτος ζωής και η παρουσιάστρια μοιράστηκε στα social media φωτογραφίες από την εορταστική στιγμή με την μικρή της. Η γιορτή των πρώτων γενεθλίων της κόρης της πραγματοποιήθηκε σε ένα ροζ σκηνικό στην εξοχή, με μια εντυπωσιακή τούρτα να κλέβει την παράσταση.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μοιράστηκε τη χαρά της με τους followers της γράφοντας: “Η Κυριακή του Πάσχα μας βρήκε στη Χαραυγή Μεσσηνίας παρέα με φίλους. Ήταν μια έκπληξη εκδρομή που συνδυάστηκε με τα γενέθλια της κόρης μας. Έτσι, η μικρή μας έσβησε το πρώτο της κεράκι (με τη βοήθειά μου, ειλικρινά). Η αγαπητή μου φίλη @louvarigiana ετοίμασε μια υπέροχη τούρτα και διοργάνωσε (last minute κυριολεκτικά) έναν μικρό παράδεισο στον κήπο για το αγγελοώχρηστό μου μωρό.”

Η μέρα αυτή ήταν γεμάτη χαρά, εκπλήξεις, χαμόγελα, αγκαλιές, αγάπη και φως, όπως ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου. Περιγράφοντας την εμπειρία της, ανέφερε: “Το ηλιόλουστο παιχνίδι έγινε με την τούρτα, που αφέθηκε στο ροζ γλυκόλιο ακόμα και τα πόδια μου. Ήταν μια μοναδική στιγμή, αφού πρόκειται για το πρώτο γενέθλιο της μικρής μας πριγκίπισσας.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ