Πάσχα στο Πήλιο: Σταυροπούλου, Μπάρκα, Καρύδη χορεύουν το Ζάρι με μοναδικό τρόπο

Πάσχα στο Πήλιο: Σταυροπούλου, Μπάρκα, Καρύδη χορεύουν το Ζάρι με μοναδικό τρόπο

Πολλοί αγαπημένοι ηθοποιοί πέρασαν το Πάσχα στο μαγευτικό σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και της Λίνας Πρίντζου στο Πήλιο. Στην παρέα ήταν η Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδης, η Βίκυ Σταυροπούλου με την κόρη της Δανάη Μπάρκα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Γιάννης Μπέζος και πολλοί ακόμα. Το κλίμα ήταν γεμάτο χαρά και φωτογραφίες και βίντεο κατέγραψαν τη μαγεία της στιγμής.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες, ξεχώρισαν δύο βίντεο με τη Βίκυ Σταυροπούλου και τη Σμαράγδα Καρύδη να χορεύουν το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι, κομμένο και ραμμένο για τη φετινή Eurovision.

Ο Γιάννης Μπέζος και οι χορευτικές αναμνήσεις

Σε μια από τις στιγμές της χορευτικής φρενίτιδας, ο Γιάννης Μπέζος παρακολουθούσε με ενδιαφέρον τις κινήσεις των Σταυροπούλου, Καρύδη και Μπάρκα. Η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε πώς η μητέρα της επιχείρησε να την παρασύρει στον χορό, αλλά εκείνη, αμέσως απασχολημένη με συζητήσεις με τον Μπέζο, της ζήτησε λιγάκι χώρο. Τελικά η μητέρα της εγκατέλειψε τη μάχη για τα χορευτικά και οδηγήθηκε σε άλλο σημείο της αυλής, προσφέροντάς της τη δυνατότητα να συνεχίσει ανενόχλητη την κουβέντα της με τον Γιάννη Μπέζο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ