Κωνσταντίνος Βασάλος: «Είμαι ευχαριστημένος εκεί που είμαι, δεν θέλω αλλαγές»

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Είμαι ευχαριστημένος εκεί που είμαι, δεν θέλω αλλαγές»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου σε δηλώσεις προς την κάμερα του Star. «Είμαι ευχαριστημένος με τη Σίσσυ, γιατί να αλλάξω;», ανέφερε. Αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του σχέδια, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο νέων προσθηκών στην ομάδα. Δεν έκανε αναφορά σε προσωπικά θέματα, υποστηρίζοντας ότι όλα είναι υπό έλεγχο και δεν επιθυμεί να εξελιχθεί περισσότερο επ’ αυτών.

Όσον αφορά την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, δήλωσε ότι δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο, αν και εκφράζει ευχές για συνέχιση με την τρέχουσα ομάδα. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ικανοποιημένος με τη σημερινή κατάσταση και δεν θα ανακοινώσει πιθανές προτάσεις δημόσια, θεωρώντας ακατάλληλο να το κάνει σε τηλεοπτικό πλαίσιο.

vasalos instagram

Στενή συνεργασία με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος υπογράμμισε την αμοιβαία ενημέρωση και καλή συνεργασία με τη Σίσσυ Χρηστίδου, αναφέροντας ότι είναι ευχαρίστησή του να εργάζεται μαζί της. Επισήμανε επίσης ότι δεν θεωρεί απαραίτητο να αλλάξει περιβάλλον εργασίας, δεδομένου ότι είναι ευχαριστημένος με την υφιστάμενη κατάσταση.

Σε προηγούμενες δηλώσεις, είχε εκφράσει την εκτίμησή του για τη συνεργασία με τη Σίσσυ Χρηστίδου και την υπόλοιπη ομάδα, αναφέροντας πως αισθάνεται σαν στο σπίτι του. Επισημαίνει ότι η συνεργασία του με το κανάλι αποτελεί ανανέωση και ότι επέστρεψε με χαρά στην εκπομπή. Ο ίδιος αποδίδει μεγάλη σημασία στη σχέση με τους συνεργάτες του και ελπίζει σε συνέχιση της θετικής ατμόσφαιρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ