Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλάει για τη σειρά Μαέστρο και τις ελληνικές σειρές

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλάει για τη σειρά Μαέστρο και τις ελληνικές σειρές

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης για τον επερχόμενο κύκλο της σειράς “Maestro”, ο σκηνοθέτης Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναφέρθηκε στις διαφορές μεταξύ μιας συνήθους τηλεοπτικής σειράς και της δικής του παραγωγής. Αναφέρθηκε στην δυσκολία να γράψεις πολλά επεισόδια αντί για λίγα, υπογραμμίζοντας ότι η δουλειά είναι εντελώς διαφορετική. Εξέφρασε επίσης την ευγνωμοσύνη του προς τους κατοίκους των Παξών, όπου γυρίστηκε η σειρά “Maestro”.

Η μοναδικότητα της σειράς

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέφερε ότι είναι αδικαιολόγητο να συγκρίνει κανείς το “Maestro” με άλλες ελληνικές σειρές, τόσο σε θέματα προϋπολογισμού όσο και σε δομή επεισοδίων. Εξήγησε ότι η προσέγγιση προς τη δημιουργία είναι εντελώς διαφορετική, όπως και η δημιουργία μιας ταινίας σε σχέση με τη σειρά του. Έκανε επίσης μια αναφορά σε άλλες σειρές που του άρεσαν, όπως το “Βραχιόλι της φωτιάς”.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε επίσης ότι συνεργάζεται με άτομα που τον συμβουλεύουν στη δουλειά του, καθώς ο τρόπος παραγωγής της σειράς απαιτεί πολλά διπλά συνεργεία. Ολοκλήρωσε τη συνέντευξή του με την αναγνώριση της σπουδαιότητας της συνεισφοράς των συνεργατών του.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ