Ο Νότης Σφακιανάκης αποχαιρετά τον συνεργάτη του

Ο Νότης Σφακιανάκης αποχαιρετά τον συνεργάτη του

Ο διάσημος τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης βιώνει την απώλεια ενός από τους πιο πολύτιμους συνεργάτες και φίλους του, μετά τον χαμό του Γιώργου Κασάμπαλη. Σύμφωνα με αναφορές, ο Κασάμπαλης άφησε τη ζωή την περασμένη Τετάρτη 17 Απριλίου. Ο Κασάμπαλης είχε χαρακτηριστεί ως το δεξί χέρι του Νότη και το άτομο που πολλοί απευθύνονταν για να εξυπηρετηθούν σε θέματα διαφόρων ειδών. Ήταν ένας από τους λίγους που διατηρούσε επαφή με τον Νότη, καθώς ο τελευταίος άλλαζε συχνά τον αριθμό του τηλεφώνου για να μην μπορούν να τον βρουν. Υπήρχαν επίσης αναφορές για κάποια θέματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Επιπλέον, σύμφωνα με την εκπομπή, φαίνεται πως ο λαϊκός τραγουδιστής πιθανότατα δεν θα παρευρεθεί στην κηδεία του αγαπημένου φίλου και συνεργάτη. Το ίδιο είχε συμβεί και με την κηδεία του Μανώλη Σουβατζή το προηγούμενο καλοκαίρι, καθώς φαίνεται να έχει επηρεαστεί βαθιά από τις απώλειες που έχει υποστεί πρόσφατα. Έτσι, δεν είναι σίγουρο αν θα επιστρέψει σύντομα στις μουσικές σκηνές.

Δηλώσεις του ανιψιού του Νότη Σφακιανάκη

Ο ανιψιός του τραγουδιστή, Κωνσταντίνος Σφακιανάκης, ανέφερε πρόσφατα ότι ο θείος του δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στο μουσικό χώρο σύντομα. Αν και υπάρχουν φήμες για νέα τραγούδια που ετοιμάζει, ο Κωνσταντίνος τις αρνείται, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος δεν συνεισφέρει άμεσα στη δημιουργία των τραγουδιών. Το ενδεχόμενο της επιστροφής του στις δισκογραφικές επιχειρήσεις φαίνεται να μην είναι προς το παρόν στα σχέδιά του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ