Νέα σχέση για τον Άρη Σοϊλέδη: Επιβεβαιώνονται οι φήμες ότι προχωρούσε όσο η Μαρία Αντωνά ήταν απών

Νέα σχέση για τον Άρη Σοϊλέδη: Επιβεβαιώνονται οι φήμες ότι προχωρούσε όσο η Μαρία Αντωνά ήταν απών

Σύμφωνα με αναφορές, ο ποδοσφαιριστής κρατούσε το χέρι της συντρόφου του με τρυφερό τρόπο κατά τη διάρκεια μιας θεατρικής παράστασης.

Τον τελευταίο καιρό, κυκλοφορούν δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο Άρης Σοϊλέδης άρχισε να κινείται στην προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό του με τη Μαρία Αντωνά. Φωτογραφίες του παλιού ποδοσφαιριστή από μια έξοδό του στο θέατρο με μια γυναίκα ενίσχυσαν αυτές τις φήμες. Το θέμα σχολίαστηκε στην εκπομπή Happy Day, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να αναφέρει ότι οι φήμες για τη νέα σχέση του Άρη Σοϊλέδη υπήρχαν εδώ και καιρό, ενώ η Μαρία Αντωνά ακόμα ήταν στο “Survivor”.

Σε περαιτέρω σχόλια, ανέφερε: “Το ζευγάρι του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά παρακολουθούσαμε με ενδιαφέρον, με την ελπίδα να παντρευτούν, αλλά τελικά χώρισαν. Φαίνεται λοιπόν ότι οι φήμες για κάποιο τρίτο πρόσωπο επιβεβαιώνονται. Δεν μπορώ να πω αν γνώρισε πρόσφατα αυτήν την κοπέλα ή αν είναι απλά μια φίλη του”. Και συνέχισε λέγοντας: “Οι φήμες ήθελαν τον Άρη Σοϊλέδη να προχωρά στη ζωή του ενώ η Μαρία απουσίαζε, και όταν αυτή επέστρεψε από το παιχνίδι, αυτό δημιούργησε το χάσμα στην επικοινωνία τους. Μπορεί η κοπέλα αυτή να είναι απλά μια φίλη ή συγγενής του και να πήγαν απλά στο θέατρο, αλλά με αυτή τη φωτογραφία…”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ