Εμπαπέ: Αποχαιρέτησε την Παρί, αλλά… δεν ανέφερε τίποτα για τη Ρεάλ στα βραβεία της Ligue 1

Εμπαπέ: Αποχαιρέτησε την Παρί, αλλά… δεν ανέφερε τίποτα για τη Ρεάλ στα βραβεία της Ligue 1

Για πέμπτη συνεχή σεζόν, ο Κιλιάν Εμπαπέ αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης στο γαλλικό πρωτάθλημα. Κατά τη λήψη του βραβείου του, ο επιθετικός της Παρί επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από την ομάδα, αλλά δεν έκανε αναφορά στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, η συμφωνία για τη μετακίνησή του είναι σίγουρη και αναμένεται να ανακοινωθεί μεταξύ του τελικού του Champions League (1/6) και της έναρξης του Euro (14/6).

«Ευχαριστώ την ομάδα, τον προπονητή, το προσωπικό, τους γιατρούς, όλους στον σύλλογο, τον πρόεδρο, τους μετόχους και τον Εμίρη του Κατάρ που με απέκτησε όταν ήμουν 18. Κλείνω αυτή τη σελίδα της ζωής μου και ανυπομονώ για το μέλλον, αν και αποτελεί μια διαφορετική φάση. Σας ευχαριστώ όλους, θα μου λείψετε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης την οικογένειά μου που ήταν δίπλα μου στα καλά και στα κακά», είπε από το βήμα.

Αργότερα, ρωτήθηκε για τη Ρεάλ αλλά απέφυγε να δώσει απάντηση. «Αυτό δεν είναι το θέμα απόψε. Το μόνο που πρέπει να γνωρίζετε αυτή τη στιγμή είναι ότι αποχωρώ από την Παρί. Όλα τα υπόλοιπα θα τα μάθετε εν καιρώ», σημείωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ