Από τη Λίβερπουλ, με Ρότζερς και Κλοπ, στην απόλυτη «βόμβα» της Ρέξαμ: Με τον… Τζο Άλεν στη League One!

Από τη Λίβερπουλ, με Ρότζερς και Κλοπ, στην απόλυτη «βόμβα» της Ρέξαμ: Με τον… Τζο Άλεν στη League One!

Η πορεία της Ρέξαμ τα τελευταία δύο χρόνια έχει εντυπωσιακά αναδιαρθρωθεί, καθώς η ομάδα του Ράιαν Ρέινολντς κατάφερε να προαχθεί δύο φορές σερί, φτάνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της σε υψηλότερες κατηγορίες.

Έχοντας ξεκινήσει στη National League, η ομάδα ξεπέρασε τους 100 βαθμούς μαζί με τη Νοτς Κάουντι, ανέβηκε στη League Two και εκεί κατάφερε μία εντυπωσιακή επίδοση, βρίσκεται στην 3η θέση και έχει εξασφαλίσει την άνοδό της στην 3η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, εστιάζοντας πλέον στην επόμενη σεζόν.

Στόχος της είναι να πραγματοποιήσει ακόμη μία άνοδο, με τον διοικητικό της στίβο να επιδιώκει μία σημαντική μεταγραφική αγορά. Ένας από τους παίκτες στόχους της είναι ένα πρόσωπο με πολλές συμμετοχές με τη φανέλα της Λίβερπουλ!

Ο λόγος για τον Τζο Άλεν, ο οποίος είχε αναδειχθεί κορυφαίος Ουαλός ποδοσφαιριστής το 2012. Υπολογίζεται ότι έχει σημαντική πιθανότητα να ενταχθεί στη Ρέξαμ, μετά από πολύχρονη παρουσία στην Championship με τις φανέλες των Στόουκ και Σουόνσι. Καθώς έχει φτάσει τα 34, η εμπειρία του αναμένεται να αποδειχθεί πολύτιμη για την ομάδα στο “Racecourse Ground”!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ