Αλμέιδα: «Να πηγαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια έτσι – Να το απολαμβάνουμε σήμερα, αλλά από αύριο δουλειά»

Αλμέιδα: «Να πηγαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια έτσι – Να το απολαμβάνουμε σήμερα, αλλά από αύριο δουλειά»

Η ΑΕΚ έκανε ένα σημαντικό βήμα προς την υπεράσπιση του τίτλου της στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με 3-0 του Παναθηναϊκού, ανεβάζοντας τη διαφορά της σε +4 από τους αντιπάλους της.

Μετά το ματς, ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του, εκφράζοντας την ικανοποίησή του, αλλά τονίζοντας τη σημασία της συγκέντρωσης και της συνέχειας στο έργο τους.

Ο Αργεντινός προπονητής απήχθη επίσης την εκδήλωση ευγνωμοσύνης προς τον κόσμο για τη θερμή υποδοχή που του έκαναν με ρυθμικά ψιθυρίσματα του ονόματός του.

Ας δούμε τι ακριβώς είπε ο Αλμέιδα:

Για τη νίκη και την εμφάνιση της ΑΕΚ: «Ήταν μια σημαντική νίκη, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο από την αρχή, ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι».

Για τη συγκέντρωση της ΑΕΚ και τη στάση της στους τελικούς: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός, αυτή είναι η νοοτροπία που πρέπει να έχουμε σε κάθε αναμέτρηση. Πρέπει να παίρνουμε τα παιχνίδια στη σοβαρά.»

Σχετικά με τη διαφορά βαθμών σε σχέση με τους ανταγωνιστές: «Έχουμε τρία παιχνίδια μπροστά μας, αντιμετωπίζουμε τρεις δύσκολους αντιπάλους που κινούνται επίσης στην κορυφή. Ας απολαύσουμε τη νίκη σήμερα, αλλά ας θυμόμαστε ότι χρειάζεται συνεχής προσπάθεια».»

Για την αποθέωση από τον κόσμο: «Ο κόσμος μου τραγουδά το όνομα του πατέρα μου, είμαι ευγνώμων για την υποστήριξη, αλλά αύριο πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ