Έρχεται το νέο μεγάλο τούνελ στη Μακεδονία -Ποιες περιοχές θα ενώσει, πότε θα είναι έτοιμο

Έρχεται το νέο μεγάλο τούνελ στη Μακεδονία -Ποιες περιοχές θα ενώσει, πότε θα είναι έτοιμο

Το νέο τούνελ στη Μακεδονία που θα ενώσει τρεις περιοχές βρίσκεται σε γρήγορη διαδικασία κατασκευής, υπόσχεται ανάπτυξη και ασφάλεια.

Η σήραγγα Κλεισούρας προχωρά με γοργούς ρυθμούς και αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της νέας επαρχιακής οδού που συνδέει τις περιοχές Καστοριά-Πτολεμαΐδα.

Πρόσφατα, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Ταχιάος, επισκέφτηκε το εργοστάσιο στην Καστοριά για να εξετάσει την εξέλιξη των εργασιών.

Η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την επίσκεψη, εκφράζοντας τη χαρά της για την ανάπτυξη που θα φέρει το έργο στην περιοχή.

Η σήραγγα Κλεισούρας είναι διπλής κατεύθυνσης με μήκος 1.365 μέτρα, και η προβλεπόμενη ημερομηνία ολοκλήρωσής της είναι το 2025. Ενώ θα έχει μία λωρίδα ανά κατεύθυνση πλάτους 3,75 μέτρων.

Η σήραγγα Κλεισούρας αποτελεί μέρος της κατασκευής της νέας επαρχιακής οδού που ενώνει τις περιοχές Καστοριάς-Πτολεμαΐδας. Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 με κόστος 71,07 εκατ. ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 3 χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ