Τραγικό γεγονός: Πέθανε η Σινέντ Ο Κόνορ

Τραγικό γεγονός: Πέθανε η Σινέντ Ο Κόνορ

Σοκ στην παγκόσμια μουσική σκηνή με τον θάνατο της θρυλικής μουσικού Σινέντ Ο Κόνορ σε ηλικία 56 ετών. Η Ιρλανδή τραγουδίστρια έγινε διάσημη το 1990 με τη συγκλονιστική της διασκευή του τραγουδιού Nothing Compares 2 U του Prince. Ο θάνατός της έρχεται μετά την τραγική αυτοκτονία του 17χρονου γιου της, Σέιν, τον Ιανουάριο του 2022.

Η ζωή της Σινέντ Ο Κόνορ

Η Σινέντ Ο Κόνορ γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 1966 στο Δουβλίνο. Μεγάλωσε με τη μητέρα της και τα δύο αδέρφια της, αντιμετωπίζοντας δυσκολίες λόγω της κακοποίησης που υπέστη. Αποφάσισε όμως να ζήσει με τον πατέρα της και τη νέα του σύζυγο, αφού αναγκάστηκε να μεταβεί σε ένα κέντρο συμμόρφωσης για κάποιο διάστημα. Εκεί αποκτά εμπειρίες στη γραφή και τη μουσική και αποφασίζει να ακολουθήσει την καριέρα της στη μουσική.

Μετά από πολλές περιπέτειες και μουσικές συνεργασίες, η Σινέντ Ο Κόνορ έβαλε τα βήματά της στον χώρο της δισκογραφίας το 1987. Το μεγάλο της χτύπημα ήρθε με την κυκλοφορία του τραγουδιού Nothing Compares 2 U το 1990, το οποίο έγινε παγκόσμιο χίτ και την έκανε αναγνωρίσιμη σε όλο τον κόσμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ