Περιστατικό με τον Μπάιντεν: Σκοντάφτει στη σκάλα του Air Force One

Περιστατικό με τον Μπάιντεν: Σκοντάφτει στη σκάλα του Air Force One

Ένα νέο βίντεο κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, το οποίο δείχνει τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, να σκοντάφτει – δύο φορές – στη σκάλα του Air Force One. Το βίντεο αναρτήθηκε στην πλατφόρμα X από την RNC Research, την οποία διαχειρίζεται η Εθνική Επιτροπή των Ρεπουμπλικανών, παρουσιάζοντας το συμβάν ως ένδειξη της ανεπαρκούς φυσικής κατάστασης του προέδρου.

Οι ατυχίες του Μπάιντεν στις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους έχουν κεντρίσει την προσοχή και αναζητούνται πολιτικές ερμηνείες. Το περιστατικό ακολούθησε τις δηλώσεις της διεκδικήτριας του Χρυσού Κλήματος των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές, Νίκι Χέιλι, η οποία αμφισβητεί την ικανότητα του Μπάιντεν και του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να διαχειριστούν το αξίωμα λόγω της ηλικίας τους.

Διχασμένες απόψεις

Το θέμα της ηλικίας του Μπάιντεν έχει γίνει αιτία ανησυχίας μεταξύ των ψηφοφόρων. Δημοσκοπήσεις έχουν δείξει ότι ένα μεγάλο ποσοστό Αμερικανών αμφιβάλλουν για την ικανότητά του να διαχειριστεί μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο, ενώ προτείνουν τον αντικαταστάτη του ως υποψήφιο των Δημοκρατικών για την προεδρία στις επόμενες εκλογές. Επιπλέον, ποσοστά των Αμερικανών πιστεύουν ότι ο Μπάιντεν, καθώς και ο 77χρονος Τραμπ, είναι υπερβολικά ηλικιωμένοι για να διεκδικήσουν το αξίωμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ