Γυναίκα βίαζε τον αυτιστικό αδελφό του συζύγου της και έμεινε έγκυος

Γυναίκα βίαζε τον αυτιστικό αδελφό του συζύγου της και έμεινε έγκυος

Σοκαριστικό περιστατικό στη Φλόριντα των ΗΠΑ, καθώς μία 34χρονη γυναίκα συνελήφθη επειδή βίασε τον αυτιστικό μικρότερο αδελφό του συζύγου της και γέννησε το παιδί του. Η γυναίκα υποστήριζε ότι την έκανε να νιώσει καλά, ενώ είχε πρώτα καταγγείλει σεξουαλική επίθεση. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την Αμάντα Μπρουκς με ένταλμα για σεξουαλική κακοποίηση.

Η φερόμενη επίθεση είχε συμβεί το 2022. Η Μπρουκς ανέφερε ότι υπέστη σεξουαλική επίθεση από τον σύζυγό της και τον μικρότερο αδελφό του. Αργότερα, η πεθερά της ανακοίνωσε ότι ο γιος της ήταν το θύμα της υπόθεσης. Σύμφωνα με τις αρχές, η Μπρουκς κακοποίησε σεξουαλικά τον αυτιστικό άνω των 18 ετών για δέκα χρόνια.

Τον περασμένο Ιούλιο έγινε η μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση, όταν η πεθερά αποκάλυψε την αλήθεια. Η Μπρουκς και ο σύζυγός της ήταν οι μοναδικοί που φρόντιζαν τον αδελφό του συζύγου της. Έτσι, η οικογένεια αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι τους και να καταγγείλει τη γυναίκα στην αστυνομία.

Το θύμα επιβεβαίωσε ότι η Μπρουκς το εξέταζε συστηματικά σεξουαλικά και της δίνε απειλές για να μην αποκαλύψει τίποτα. Η εξέταση DNA απέδειξε ότι το παιδί που έφερε η Μπρουκς ήταν του θύματος. Αυτή κρατείται επί του παρόντος με εγγύηση 150.000 δολαρίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ