Γυναίκα στην Ταϊλάνδη φορά χειροπέδες για να βγάλει βόλτα την λέαινά της – Δείτε το δημοφιλές βίντεο

Γυναίκα στην Ταϊλάνδη φορά χειροπέδες για να βγάλει βόλτα την λέαινά της – Δείτε το δημοφιλές βίντεο

Η αστυνομία στην Ταϊλάνδη έβαλε χειροπέδες σε μια γυναίκα ο οικογενειακός της λέαινα ξέφυγε και την εντόπισαν στους δρόμους του θέρετρου Πατάγια. Το βίντεο γίνεται viral και δείχνει το άνθρωπο να συνοδεύει τη λέαινα στο πίσω μέρος μιας Bentley. Ο άνθρωπος αυτός έχει αποχωρήσει από την Ταϊλάνδη και υποτίθεται ότι είναι φίλος της γυναίκας, ονόματι Sawangjit Kosoongnern. Στην Ταϊλάνδη, δεν είναι απαγορευμένο να έχει κάποιος λιοντάρι, αλλά πρέπει να είναι καταχωρημένο στα αρχεία των αρμόδιων υπηρεσιών.

Η αστυνομία αναζητεί τον οδηγό που βγάλει τη λέαινα για βόλτα με τη Bentley

Η γυναίκα ανέφερε ότι αγόρασε τη λέαινα από έναν συμπατριώτη της στην επαρχία Νακχόν Παθόμ της Ταϊλάνδης. Ο άνδρας αυτός μετέφερε τη λέαινα στην Πατάγια χωρίς άδεια, με αποτέλεσμα η Sawangjit Kosoongnern να αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες για παράνομη κατοχή άγριου ζώου, που τιμωρείται με φυλάκιση ενός έτους και πρόστιμο 2.800 δολαρίων.

Επίσης, η αστυνομία αναζητά τον φίλο της, που έχει τη λέαινα σε νοικιασμένη βίλα με πισίνα, προκειμένου να απαγγείλει κατηγορίες για μεταφορά άγριου ζώου σε δημόσιους χώρους, που τιμωρείται με έξι μήνες φυλάκισης και πρόστιμο 1.400 δολαρίων. Επιπλέον, θα ασκηθούν κατηγορίες κατά του άνδρα που πούλησε τη λέαινα στη γυναίκα, για μεταφορά άγριου ζώου χωρίς άδεια. Σύμφωνα με αξιωματούχους, υπάρχουν επί του παρόντος 224 νόμιμα εγγεγραμμένα λιοντάρια στην Ταϊλάνδη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ