Χρυσός γάμος στην Ινδία: Το σάλο που προκάλεσε ο λόγος της νύφης

Χρυσός γάμος στην Ινδία: Το σάλο που προκάλεσε ο λόγος της νύφης

Η μέλλουσα νύφη του γιου του πλουσιότερου άνδρα της Ινδίας και της Ασίας αντιμετωπίζει κατηγορίες ότι κλέβοντας μια ομιλία από γνωστή ταινία του Hollywood προκάλεσε αναστάτωση σε πάρτι πριν τον γάμο. Το τριήμερο pre-wedding party της 29χρονης Ραντίκα Μέτσαντ και του 28χρονου Ανάντ Αμπάνι έγινε επικαιρότητα με την εκθαμβωτική πολυτέλεια του, με κόστος άνω των 100 εκατομμυρίων λιρών. Στον γάμο που έχει προγραμματιστεί για τις 7 Ιουλίου, παραβρέθηκαν διάσημοι, μέλη της βασιλικής οικογένειας, εκατομμυριούχοι και CEOs από όλο τον κόσμο, μεταξύ αυτών οι Mark Zuckerberg, Bill Gates και Ivanka Trump, ενώ εμφανίστηκε και η Rihanna. Μέσα σε αυτό το μεγαλοπρεπές περιβάλλον, με πάνω από 1500 καλεσμένους, σημειώθηκε μια προσωπική στιγμή όταν η μέλλουσα νύφη απέδωσε έναν συγκινητικό λόγο στον μέλλοντα σύζυγό της, φορώντας το ίδιο φόρεμα που είχε φορέσει η Blake Lively στο Met Gala του 2022.

Ωστόσο, έρευνες στο Διαδίκτυο αποκάλυψαν ότι η τρυφερή ομιλία ήταν σχεδόν ακριβές αντίγραφο μιας σκηνής από τη ρομαντική κωμωδία του 2004 με τίτλο “Shall we dance?”. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να πρόκειται για αθώα αναπαράσταση της “αγαπημένης σκηνής από την ταινία” της Ραντίκα, ενώ άλλοι είναι πιο κριτικοί και το κατηγορούν ως απλή αντιγραφή.

Τι είπε στον λόγο της η μέλλουσα νύφη του πλουσιότερου Ινδού

Στον συγκινητικό λόγο της, η Ραντίκα δήλωσε: “Σε έναν γάμο υπόσχεσαι να νοιάζεσαι για τα πάντα, τα καλά, τα κακά, τα τρομερά και τα τετριμμένα – όλα. Λες ότι η ζωή σου δεν θα περάσει απαρατήρητη, γιατί θα το παρατηρήσω. Η ζωή σου δεν θα περάσει αδιαμαρτύρητα, γιατί θα το παρατηρήσω.” Η αντιγραφή του λόγου φάνηκε να περνά απαρατήρητη μέχρι που ένας θαυμαστής της ταινίας, Sadiq Saleem, δημοσίευσε και τα δύο βίντεο στο Instagram, σχολιάζοντας: “Θα μπορούσαν να με είχαν προσκαλέσει. Θα τους είχα αλλάξει τη διατύπωση μερικά crores” (ένα crore αντιστοιχεί σχεδόν σε 100.000 λίρες).

Πώς αντέδρασαν στα social media της Ινδίας

Οι απογοητευμένοι χρήστες του Χ (πρώην Twitter) μοιράστηκαν τις απόψεις τους στα κοινωνικά δίκτυα. Ένας έγραψε: “Ακόμα και το ChatGPT θα μπορούσε να είχε κάνει καλύτερη δουλειά”. Κάποιοι όμως υπερασπίστηκαν την 29χρονη μέλλουσα νύφη, γράφοντας: “Ίσως αυτή είναι μία από τις αγαπημένες της σκηνές και καθώς μεγάλωνε ονειρευόταν να τη λέει κάθε φορά που την έβλεπε.” Είτε αντιγράφηκε επίτηδες είναι, είτε αναπαράχθηκε αθώα, το ζευγάρι ελπίζει σε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη μεταξύ τους από αυτή που είχαν τα χαρακτήρες στην ταινία. Το “Shall We Dance” ακολουθεί ένα παντρεμένο ζευγάρι, όπου ο άντρας, υποδυόμενος τον Richard Gere, αφήνει το σπίτι του κάθε βράδυ μέχρι αργά για να ακολουθήσει το νέο του πάθος για τον χορό, και η γυναίκα, Susan Sarandon, αμφιβάλλει για την πιστότητά του και προσλαμβάνει ιδιωτικό ντετέκτιβ για να τον κατασκοτύλησει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ