Χαμάς – Ισραήλ: Ο αδερφός του αγνοούμενου λέει ότι τη γυναίκα του σκότωσαν τα κτήνη

Χαμάς – Ισραήλ: Ο αδερφός του αγνοούμενου λέει ότι τη γυναίκα του σκότωσαν τα κτήνη

Ο Μιχαέλ Λεβί μοιράζεται μια συγκλονιστική εικόνα του αδερφού του Ορ και της συζύγου του Ινάβ σε ένα καταφύγιο, λίγα λεπτά μετά την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας. Ο αδερφός και η γυναίκα του φαίνονται φοβισμένοι, αλλά ακόμα ψύχραιμοι.

Μετά την επίθεση, ο 33χρονος Ορ Λεβί έχει εξαφανιστεί ενώ η γυναίκα του βρέθηκε νεκρή. Ο Μιχαέλ δηλώνει ότι δεν έχουν πληροφορίες για το τι συνέβη με τον αδερφό του και εάν είναι τραυματισμένος ή ζωντανός. Τα μόνα που ξέρουν είναι ότι ο αδερφός του και η σύζυγός του ήταν εκεί για να γιορτάσουν την ειρήνη και την αγάπη, αλλά αιχμαλωτίστηκαν επειδή είναι Εβραίοι ή Ισραηλινοί.

Στο βίντεο, η μητέρα των δύο αγνοουμένων αγοριών, Ρενάνα Γκόμε, δηλώνει δακρυσμένη ότι άκουγε τον μικρότερο γιο της να κλαίει και να λέει ότι είναι πολύ μικρός για να τον πάρουν.

Η Γκόμε αναφέρει ότι θεωρούσε ότι οι παιδικές ζωές στη Γάζα είναι χειρότερες από εκείνες στο Ισραήλ και πάντα συμπάσχει με την άλλη πλευρά. Τώρα, όμως, έχει αμφισβητήσει αυτές τις αξίες μετά την εμπειρία της απώλειας των παιδιών της στα χέρια της Χαμάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ