«All I Want for Christmas is You»: Το αστείο βίντεο της Μαράια Κάρεϊ 

«All I Want for Christmas is You»: Το αστείο βίντεο της Μαράια Κάρεϊ 

Το τραγούδι «All I Want for Christmas is You» είναι ίσως το πιο δημοφιλές τραγούδι για τα Χριστούγεννα, με τη Μαράια Κάρεϊ να έχει αποκτήσει τον τίτλο της «βασίλισσας των Χριστουγέννων». Ωστόσο, πολλοί έχουν κουραστεί να το ακούν κάθε χρόνο, και η ίδια η τραγουδίστρια το γνωρίζει καλά. Τρόλαρε δε έξυπνα τον εαυτό της σε ένα αστείο βίντεο με τα παιδιά της. Στο βίντεο, η Κάρεϊ και τα παιδιά της στέκονται μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και της λένε ενοχλημένα «μαμά, το ίδιο κάνουμε κάθε χρόνο». Εκείνη προσπαθεί να τους πείσει ότι αξίζει τον κόπο και ξεκινά να τραγουδά. Από την πρώτη νότα, τα παιδιά εξαφανίζονται από το πλάνο.

«All I Want for Christmas Is You»

To «All I Want for Christmas Is You» της Μαράια Κάρεϊ ηχογραφήθηκε το 1994 και κατέκτησε το κορυφαίο θέση στο αμερικανικό τσαρτ Billboard το 2019. Αρχικά κυκλοφόρησε ως EP και όχι ως single, αλλά μετά από αλλαγές στον κανονισμό μπήκε για πρώτη φορά στο τσαρτ το 2000. Από τότε, πλησίασε περισσότερο την πρώτη θέση. Το ρομαντικό τραγούδι έλαβε την προσοχή του κοινού επίσης όταν ακούστηκε στην ταινία «Love Actually» το 2003.

Ο δημιουργός του τραγουδιού

Η Μαράια Κάρεϊ είχε ισχυριστεί ότι το «All I Want For Christmas Is You» ήταν δημιούργημά της, βασιζόμενη σε εμπειρίες από την παιδική της ηλικία. Ωστόσο, ο συνδημιουργός της επιτυχίας Γουόλτερ Αφανάσιεφ έχει διαφορετική άποψη και ισχυρίζεται ότι το τραγούδι δημιουργήθηκε σε συνεργασία μαζί της, σε ένα καλοκαιρινό απόγευμα, όταν παίζανε πιάνο και το ένα οδηγούσε το άλλο στη δημιουργία.

Η αγωγή για το τραγούδι των Χριστουγέννων

Η Μαράια Κάρεϊ είχε αντιμετωπίσει μια αγωγή κατηγορούμενη για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, με τον Άντι Στόουν να ισχυρίζεται ότι το τραγούδι αντιγράφτηκε από ένα δικό του. Ωστόσο, η υπόθεση ολοκληρώθηκε με διακανονισμό εκτός δικαστηρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ