Καταγγελίες κατά του Πολυχρονόπουλου: Γυναίκα εφοπλιστής του έδωσε 8.000 ευρώ και τα έπαιξε, δήλωσε εθελοντής

Καταγγελίες κατά του Πολυχρονόπουλου: Γυναίκα εφοπλιστής του έδωσε 8.000 ευρώ και τα έπαιξε, δήλωσε εθελοντής

Μια νέα μαρτυρία πρώην εθελοντή για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο κατήγγειλε ότι μία γυναίκα, πιθανότατα εφοπλιστής, του έδωσε 8.000-9.000 ευρώ. Ο Πολυχρονόπουλος έδωσε τα 500 στην αδερφή του και πήγε και τα υπόλοιπα στο στοίχημα και πέταξε τα χρήματα. Πρόσθεσε ότι μετά από 1-2 εβδομάδες τον είδε στο μαγαζί στο οποίο έπαιζε. Επίσης κατηγόρησε ότι ο Πολυχρονόπουλος έδινε ληγμένα τρόφιμα σε αλλοδαπούς. Υποστήριξε επίσης ότι υπήρχε και δεύτερη αποθήκη όπου μια νταλίκα ολόκληρη τα πήρε με την ξανθιά και τα εξαφάνισαν. Αναφέρθηκε επίσης σε περιστατικό όπου μια νταλίκα με ακριβά φάρμακα τα πούλησαν.

Κόμματα τον είχαν προσεγγίσει για τις εκλογές

Σύμφωνα με παιδικό φίλο του, πολιτικά κόμματα είχαν προσεγγίσει τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο για να κατέβει σε εκλογές. Χαρακτηρίζοντάς τον ως φιλότιμο άνθρωπο, τον περιέγραψε ως εναλλακτικό και ανέκαθεν αριστερό. Αναφέρθηκε επίσης σε γεγονότα που σηματοδοτούν τις ενέργειές του στον πολιτικό χώρο.

Σε εξέλιξη η έρευνα

Η εισαγγελική έρευνα για τον Κώστα Πολυχρονόπουλο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Οι Αρχές αναζητούν τραπεζικούς λογαριασμούς, δωρεές και δραστηριότητες σε στοιχηματικές εταιρείες, εξετάζοντας εάν έχει διαπραχθεί εγκληματική οργάνωση, νομιμοποίηση εσόδων και συνέργεια στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Επίσης, έχει μπει στο μικροσκόπιο και μια ΜΚΟ με την επωνυμία «Οι φίλοι του Άλλου Ανθρώπου» στην οποία συμμετέχουν μητέρα και γαμπρός του Πολυχρονόπουλου.

«Δεν υπάρχει πόρισμα, μόνο έρευνα», επιμένει ο δικηγόρος του

Ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου δηλώνει ότι προς το παρόν υπάρχει μόνο έρευνα, όχι πόρισμα. Εκφράζει τη λύπη του για την ανθρωποφαγία που συντελείται στα ΜΜΕ και υπογραμμίζει ότι οι περισσότερες φήμες αποδεικνύονται εντελώς εξωπραγματικές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ