Κακοκαιρία Ντάνιελ Αττική: Προειδοποίηση για σήμερα

Κακοκαιρία Ντάνιελ Αττική: Προειδοποίηση για σήμερα

Η κακοκαιρία “Ντάνιελ” επηρεάζει σήμερα την Αττική και απαιτεί προσοχή. Το ισχυρό κύμα της κακοκαιρίας αναμένεται να επηρεάσει κυρίως τη βόρεια Ελλάδα, ενώ θα επεκταθεί στην Πελοπόννησο και στη δυτική Κρήτη. Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί για την υψηλή ποσότητα βροχής που αναμένεται να πέσει και σημειώνει τη μείωση της θερμοκρασίας.

Πρόγνωση για την Αττική

Στην Αττική, αναμένονται πλημμύρες και ισχυρές βροχοπτώσεις καθώς οι άνεμοι στρέφονται προς ανατολική κατεύθυνση. Οι πολίτες πρέπει να είναι επιφυλακτικοί καθώς ο καιρός παρουσιάζει επικίνδυνες συνθήκες. Η θερμοκρασία αναμένεται να μην υπερβεί τους 28 βαθμούς Κελσίου κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αύριο, αναμένεται να διατηρηθούν οι κακές καιρικές συνθήκες, ιδιαίτερα στην Πίνδο, τη Θεσσαλία, την Αττικο-Βοιωτία, την Εύβοια, τις Σποράδες, καθώς και την ανατολική και νότια Πελοπόννησο. Ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί στα δυτικά μέρη της χώρας και να μετακινηθεί προς τις ακτές της Βόρειας Αφρικής, μπορεί ακόμη και να αποκτήσει ιδιότητες τροπικού κυκλώνα.

PLIMMIRA

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ