Οι νέες φιλανθρωπικές προσπάθειες που σε κάνουν να θέλεις να τρέξεις

Οι νέες φιλανθρωπικές προσπάθειες που σε κάνουν να θέλεις να τρέξεις

Με την φράση “Νίκη με Σκοπό” ως κεντρικό μήνυμα, η PepsiCo Hellas προωθεί με σταθερούς ρυθμούς πρωτοβουλίες που ανταποκρίνονται στις σημερινές ανάγκες για έναν πιο βιώσιμο πλανήτη και μια πιο ενωμένη και ευαισθητοποιημένη κοινωνία. Με μια ιστορία 125 ετών, η εταιρεία με την αυθεντική γεύση της Pepsi συνεχίζει να δίνει το παράδειγμα.

Ένας από τους νέους φιλανθρωπικούς θεσμούς που ετοιμάζεται να εγκαινιάσει η PepsiCo Hellas είναι το αθλητικό γεγονός “PepsiCo Gives Back – Kifissia 2024 – Run Smile Repeat” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαΐου. Η συμμετοχή σε αυτήν τη δράση δεν έχει σημασία χρόνου ή τερματισμού, αλλά της προσφοράς, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο έργο του Make-A-Wish Ελλάδος.

Οι δρομείς θα απολαύσουν μια καταπράσινη διαδρομή στην Κηφισιά, ενώ στο τέρμα θα τους περιμένουν αναζωογονητικά προϊόντα και εκπλήξεις από την PepsiCo Hellas. Ο (οκτώ φορές) πανελλήνιος πρωταθλητής Γρηγόρης Σκουλαρίκης θα είναι ο οδηγός της κούρσας, ενώ η εκδήλωση απευθύνεται σε αθλητές όλων των επιπέδων και ηλικιών.

Τα έσοδα της δράσης θα ενισχύσουν το έργο του Make-A-Wish Ελλάδος, που πραγματοποιεί τις ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες. Οι διαδρομές περιλαμβάνουν αγώνες των 5χλμ και 10χλμ για δρομείς διαφόρων ηλικιών, καθώς και παιδικούς αγώνες για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.

Πληροφορίες για τις διαδρομές

  • Αγώνας Δρόμου 5 χλμ για δρομείς 12 ετών και άνω (με χρονομέτρηση)
  • Αγώνας Δρόμου 10 χλμ για δρομείς 18 ετών και άνω (με χρονομέτρηση)
  • Παιδικός Αγώνας Δρόμου 500 μ. για μαθητές Δημοτικού (6-11 ετών) και ΑμεΑ (χωρίς χρονομέτρηση)
  • Παιδικός Αγώνας Δρόμου 1.000 μ. για μαθητές Γυμνασίου (12-14 ετών) και ΑμεΑ (χωρίς χρονομέτρηση)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ