Περιστέρι-Κολοσσός Ρόδου: Οι αριθμοί πριν από τον πρώτο προημιτελικό

Περιστέρι-Κολοσσός Ρόδου: Οι αριθμοί πριν από τον πρώτο προημιτελικό

Το Περιστέρι bwin κατέλαβε την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο και διατήρησε τη θέση του στα play off, έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας που το έχει ωφελήσει στις προηγούμενες παρουσίες του στα play off. Από το 2002-03, έχει καταφέρει να κερδίσει 3/3 προημιτελικές σειρές έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά 0/4 όταν αγωνίστηκε χωρίς αυτό (2004, 2011, 2021, 2022).

Ο Κολοσσός H Hotels Collection μπήκε στο Top 6 και στα play off από την 6η θέση, αλλά δεν έχει καταφέρει να περάσει στην ημιτελική φάση σε προηγούμενες παρουσίες με μειονέκτημα έδρας.

Στη σύγκριση των δύο ομάδων, το Περιστέρι bwin έχει το προβάδισμα στις νίκες, αλλά ο Κολοσσός H Hotels Collection ξεχωρίζει για την αποτελεσματικότητά του στην έδρα του.

Στη συνάντηση τους, ο πρώτος αγώνας θα είναι το 650ο του Περιστερίου bwin στη Stoiximan Basket League. Επίσης, παίκτες όπως ο Λεωνίδας Κασελάκης έχουν τη δυνατότητα να ξεπεράσουν σημαντικούς αριθμούς παιχνιδιών στην ιστορία της ομάδας.

Συνοψίζοντας, η απόδοση και οι επιδόσεις των δύο ομάδων αναλύονται λεπτομερώς σε πίνακα, ενώ παρέχονται πληροφορίες σχετικά με την ιστορία τους και τα μεμονωμένα επιτεύγματα των παικτών τους στη σεζόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ