Αφού κατακλύστηκε η Αθήνα, τώρα πλημμυρίζει από πολυτελή αυτοκίνητα και η Θεσσαλονίκη – Πού μπορείτε να τα δείτε

Αφού κατακλύστηκε η Αθήνα, τώρα πλημμυρίζει από πολυτελή αυτοκίνητα και η Θεσσαλονίκη – Πού μπορείτε να τα δείτε

Οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πάνω από 80 supercars το διήμερο 23-24 Ιουνίου στο «OneLife Rally».

Μετά την Αθήνα, η οποία γέμισε supercars στο πλαίσιο του «6to6 Motor Europe Tour», η όμορφη Θεσσαλονίκη παίρνει τη σκυτάλη. Έρχεται μια παρέα 80 υπερπολυτελών αυτοκινήτων που θα κινηθεί στους δρόμους της, με τελικό προορισμό το parking του ξενοδοχείου Porto Palace.

OneLife thessaloniki 1

Εκεί οι λάτρεις των αυτοκινήτων θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν δωρεάν κάποια από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα στον κόσμο, όπως Ferrari, Lamborghini, Aston Martin και Bugatti, και να απολαύσουν το πρώτο OneLife Street Festival στην πόλη.

Μεταξύ άλλων εκπλήξεων, οι επισκέπτες μπορούν να διεκδικήσουν δώρα και να συναντήσουν διάσημα πρόσωπα και influencers, όπως ο Alex Choi, ο Nugato, ο Schaefchen, ο Crni και ο Sandi Pego, που συμμετέχουν στο OneLife Rally. Η εκδήλωση ξεκινά την Κυριακή 23 Ιουνίου στις 17:00 και τα αυτοκίνητα θα παραμείνουν μέχρι τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 12:00, ώστε να συνεχίσουν προς την Πρίστινα.

OneLife thessaloniki 2

Το OneLife Rally είναι μια μοναδική αυτοκινητιστική εκδήλωση που διασχίζει διάφορες χώρες της Ευρώπης, με την περσινή διαδρομή να έχει από τη Ρώμη προς τη Ρουμανία, όπου περισσότεροι από 100.000 επισκέπτες παρακολούθησαν. Η επιτυχία της εκδήλωσης ξεπερνά τα σύνορα της Ευρώπης, φτάνοντας μέχρι την Κένυα, με την υποδοχή εκεί επίσης να είναι ενθουσιώδης.

Η πομπή αυτοκινήτων ταξιδεύει σε διάφορες χώρες για επτά ημέρες και συνοδεύεται από ομάδα παραγωγής, φωτογράφους, δημοσιογράφους, influencers και μέσα ενημέρωσης σε όλη την Ευρώπη.

OneLife thessaloniki 3

Φέτος, το OneLife Rally ανήκει στους Τζιράνα και θα διαδραματίσει το ταξίδι του προς τη Λιουμπλιάνα από 22 έως 29 Ιουνίου 2024, περνώντας από Θεσσαλονίκη, Πρίστινα, Μπούντβα και Βελιγράδι.

Όλες οι δράσεις OneLife περιλαμβάνουν ανθρωπιστικές ενέργειες, με την επιτροπή να συνεργάζεται με φιλανθρωπικούς οργανισμούς στις πόλεις επίσκεψης. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν άμεσα τοπικούς οργανισμούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ