Λεμεσός: Πρόκριση Μεσσή, Επική Μάχη Γελαδάρη στους “8”

Λεμεσός: Πρόκριση Μεσσή, Επική Μάχη Γελαδάρη στους “8”

Ανακαλύψτε τα τελευταία νέα από το τουρνουά J100 Famagusta Junior Cup στη Λεμεσό! Ο Ανδρέας Μεσσής ξεχωρίζει με μια σημαντική νίκη, ενώ άλλοι Έλληνες αθλητές δίνουν δυναμικές μάχες.

Νίκη για τον Μεσσή, μάχες για τους υπόλοιπους Έλληνες τενίστες

Στο τουρνουά J100 Famagusta Junior Cup που διεξάγεται στη Λεμεσό (10-16/3), ο Ανδρέας Μεσσής κατάφερε να σημειώσει την μοναδική νίκη για την Ελλάδα στα μονά, κατά την διάρκεια της Τετάρτης.

Ο 17χρονος Ανδρέας Μεσσής, Νο7 στο ταμπλό, κυριάρχησε έναντι του Αυστριακού Γκαμπριέλ Νινταμάγιερ με 6-4, 6-3. Αυτή η νίκη τον οδηγεί στα προημιτελικά, ενώ παράλληλα ανεβάζει το προσωπικό του ρεκόρ για φέτος σε 15 νίκες σε 19 αγώνες.

Στα προημιτελικά, ο Μεσσής θα αναμετρηθεί με τον Τσάρλι Βαλεντάιν, επιδιώκοντας την πρόκριση στα ημιτελικά, αλλά και μια άτυπη “ρεβάνς” για την ήττα του από έναν Ολλανδό αντίπαλο στο τουρνουά του Ντουμπάι τον Ιανουάριο.

Δυστυχώς, ο Οδυσσέας Γελαδάρης, Νο5 του ταμπλό, παρότι πάλεψε για 3,5 ώρες, ηττήθηκε από τον Λευκορώσο Σαβέλι Ραζανάου με 7-6(4), 3-6, 7-6(5). Παρά την ήττα στο μονό, ο Γελαδάρης μαζί με τον Γιώργο Μίταλα συνεχίζουν στο διπλό, αντιμετωπίζοντας τους Κύπριους Ανδρέα Παπαδόπουλο και Νταβίντ Γιαλανουζιάν.

Διπλή επιτυχία για τον Ανδρέα Μεσσή

Εκτός από το μονό, ο Ανδρέας Μεσσής, μαζί με τον Στέφανο Πουρναρόπουλο, κέρδισαν τους Σίμον Καρπίνσκι (Πολωνία) και Αλεκσάντρς Σοτίκοβς (Λετονία) με 6-1, 6-2, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του διπλού.

Απογοήτευση για τις Παναγιωτίδου στα κορίτσια

Στα κορίτσια, η Λυδία Παναγιωτίδου ξεκίνησε δυναμικά απέναντι στην Ισραηλινή Ντάνιελ Χέφνερ, παίρνοντας τα πρώτα 3 games. Ωστόσο, η Χέφνερ ανέκαμψε και κέρδισε με 6-4, 6-4.

Η αδερφή της, Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, αν και προηγήθηκε με set και 2-0 στο δεύτερο, ηττήθηκε από την Πολωνή Ολίβια Σιμπίτσκα με 2-6, 6-2, 6-3.

Παρά τις ήττες στα μονά, οι αδερφές Παναγιωτίδου αγωνίστηκαν στο διπλό, αντιμετωπίζοντας τις Ουλατζισλάβα Μάντζος (Ρωσία) και Βερόνικα Ναβρατίλοβα (Τσεχία).

Στο διπλό των κοριτσιών αγωνίστηκε και η Μαρία Ρεντούμη, μαζί με τη Λετονή Αλεκσάντρα Ραζκάλνε, αντιμετωπίζοντας τις Νο5 του ταμπλό, από την Κροατία, Μάρτα Ντόμπριτς και Λάρα Σέριτς.

Video highlights

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ