Γράφτηκε ιστορία στο Lyttos Beach! Δείτε ποιοι κατέκτησαν το πρώτο τρόπαιο στο Crete Challenger και τι ξεχωριστές βραβεύσεις έγιναν.
Οι Πρώτοι Πρωταθλητές Διπλού στο Crete Challenger Lyttos Beach
Οι Χουάν Κάρλος Πράδο Άνχελο και Μαρκ Γουάιτχαουζ αναδείχθηκαν νικητές του διπλού στο Crete Challenger Lyttos Beach! Στον συναρπαστικό τελικό που πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό γήπεδο του Lyttos Beach, το δίδυμο θριάμβευσε επί των Ντένις Νόβακ και Ζσόμπορ Πίρος με 2-0 σετ (7-6(7), 6-2). Η νίκη αυτή σηματοδοτεί την πρώτη χρονικά κατάκτηση τροπαίου στο τουρνουά.
Η Τελετή Απονομής και οι Τιμητικές Βραβεύσεις
Στην απονομή των επάθλων στους νικητές και φιναλίστ του τελικού διπλού συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής της DS AUTOMOBILES VENERIS, επίσημου προμηθευτή αυτοκινήτων του τουρνουά, και ο Παντελής Σαπουνάκης, ιδιοκτήτης του LYTTOS BEACH Resort & Sports Center, πλαισιωμένοι από τον διοργανωτή Απόστολο Τσιτσιπά.
Τα κύπελλα που απονεμήθηκαν στους νικητές, καθώς και τα αναμνηστικά δώρα προς τους χορηγούς, ήταν πιστά κεραμικά αντίγραφα αντικειμένων του Μινωικού Πολιτισμού της Κρήτης, προσδίδοντας μια ιδιαίτερη τοπική χροιά στην εκδήλωση.
Ο Απόστολος Τσιτσιπάς τίμησε τον Παντελή Σαπουνάκη για την καθοριστική συμβολή του στην επιτυχή διοργάνωση του 1ου ATP CHALLENGER LYTTOS BEACH, μέσω της φιλοξενίας στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του LYTTOS BEACH Resort & Sports Center.
Αναμονή για τον Τελικό Μονού
Εν τω μεταξύ, η αγωνία κορυφώνεται για τον αυριανό τελικό στα μονά! Ο Έντας Μπουτβίλας θα αντιμετωπίσει τον Στιούαρτ Πάρκερ στις 11 το πρωί. Ο Μπουτβίλας κέρδισε τον Ζσόμπορ Πιρός με 2-1 σετ (6-4, 4-6, 6-3), ενώ ο Πάρκερ επικράτησε του Ράιαν Πένιστον με 2-0 σετ (6-2, 7-5).