Η Apple μειώνει την ακτινοβολία του iPhone 12 με νέο update


Η Apple αντιμετωπίζει το πρόβλημα του iPhone 12 σχετικά με τις υψηλές εκπομπές ακτινοβολίας, καθώς η Γαλλία έχει εκφράσει την επιθυμία της να αποσύρει τη συσκευή από την αγορά. Για να αποτρέψει αυτό το ενδεχόμενο, η Apple κυκλοφορεί ένα νέο update το οποίο μειώνει τις εκπομπές ακτινοβολίας. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι το update συμμορφώνεται με το πρωτόκολλο δοκιμών που θεσπίζουν οι ρυθμιστικές αρχές της Γαλλίας και δεν απειλεί την υγεία των χρηστών. Έχουν ήδη γίνει σχετικές δηλώσεις από την Apple ότι η ακτινοβολία του iPhone 12 δεν αποτελεί κίνδυνο για τους χρήστες.

Ο εθνικός οργανισμός συχνοτήτων της Γαλλίας (ANFR) θα πραγματοποιήσει νέες δοκιμές για να επιβεβαιώσει αν η ακτινοβολία του iPhone 12 έχει μειωθεί σε αποδεκτά επίπεδα. Εάν θεωρηθεί ασφαλές, το iPhone 12 θα συνεχίσει να διατίθεται στην αγορά της Γαλλίας.

Υπάρχουν φήμες ότι η Apple γνώριζε το πρόβλημα με την ακτινοβολία του iPhone 12 πριν από την κυκλοφορία του και ότι απαίτησε από τους εργαζόμενους της να μην αποκαλύπτουν καμία λεπτομέρεια σχετικά με αυτό. Ωστόσο, πρέπει να διατηρήσουμε την επιφυλακτικότητα αφού δεν υπάρχει διαθέσιμη επιβεβαίωση για να επιβεβαιώσουμε αν αυτές οι φήμες είναι αληθείς.

iPhone 12 Pro 02 764 430

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ