Οι φίλοι της Μπάγερν συγκεντρώνουν υπογραφές για τη διατήρηση του Τούχελ

Οι φίλοι της Μπάγερν συγκεντρώνουν υπογραφές για τη διατήρηση του Τούχελ

Στις 18 Φεβρουαρίου, η Μπάγερν Μονάχου ηττήθηκε 3-2 από τη Μπόχουμ και η διοίκηση ανακοίνωσε ότι το καλοκαίρι ο Τόμας Τούχελ θα αποχωρήσει. Ωστόσο, η πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League έχει οδηγήσει τους οπαδούς να αντιταχθούν και να συγκεντρώνουν υπογραφές προκειμένου να ανακληθεί η απόφαση.

Ο Γερμανός προπονητής κατέκτησε την περσινή Bundesliga, αλλά φέτος η ομάδα δεν ήταν τόσο ανταγωνιστική, με τη Λεβερκούζεν να έχει ήδη κατακτήσει τον τίτλο. Η πρόκριση, όμως, στα ημιτελικά του Champions League άλλαξε την ψυχολογία των οπαδών. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους, προτιμούν τον Τούχελ από τους Ράνγκνικ και Έμερι, καθώς οι δυνατότητες επιτυχίας με αυτόν στον πάγκο υπολογίζονται ως πολύ υψηλές.

Το κίνητρο φέρεται να είναι η προοπτική του τελικού του Champions League του 2025 στο Μόναχο, κάτι που καθιστά τον Τούχελ τον ιδανικότερο τεχνικό για την ομάδα. Μέχρι στιγμής, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 11.000 υπογραφές στην υποστήριξή του.

Αυτή είναι η ανακοίνωση των οπαδών, ενώ οι φίλοι της Μπάγερν αντιδρούν με κάθε μέσο στην απόφαση της διοίκησης της ομάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ