Λο: “Ήταν η κατάλληλη στιγμή να ανέβω σε υψηλότερο επίπεδο – Όταν με πήρε ο Μεσίνα, τελείωσε το θέμα”

Λο: “Ήταν η κατάλληλη στιγμή να ανέβω σε υψηλότερο επίπεδο – Όταν με πήρε ο Μεσίνα, τελείωσε το θέμα”

Μετά από μία απογοητευτική σεζόν όπου δεν κατάφερε να προκριθεί στην οκτάδα της Euroleague, η Αρμάνι προσπάθησε το καλοκαίρι να κάνει δυνατές κινήσεις, μεταξύ των οποίων ήταν και αυτή του Μάοντο Λο.

Ο πρώην γκαρντ της Άλμπα, παγκόσμιος πρωταθλητής με την Γερμανία, θα αποτελέσει τον «οδηγό» της ιταλικής ομάδας στην περιοχή των γκαρντ και μίλησε κατά την παρουσίασή του για τα συναισθήματά του αλλά και τις συνθήκες που τον έφεραν στο Μιλάνο.

Αναλυτικά, αυτά που ανέφερε:

“Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στην EuroLeague εκτός της Γερμανίας. Είχα το φιλόδοξο σχέδιο να πάω σε ένα υψηλότερο επίπεδο και αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή. Η Αρμάνι είχε ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για μένα παλαιότερα, πράγμα που με βοήθησε να αισθανθώ ότι το ενδιαφέρον ήταν αληθινό. Όταν ο Μεσίνα με κάλεσε, δεν χρειαζόταν να πω πολλά περισσότερα.

Χαίρομαι που ανήκω σε αυτήν την ομάδα, είναι πηγή περηφάνιας. Οι πρώτες προπονήσεις μου αποκάλυψαν μια οργανωμένη ομάδα άριστης ποιότητας. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και να συνεισφέρω σε αυτό που ελπίζω να είναι μια επιτυχημένη σεζόν.

Όσον αφορά τον ρόλο του γκαρντ, να παίζεις με παίκτες όπως οι Βόιγκτμαν και Μέλι που έχουν υψηλό μπασκετικό IQ, καθιστά τα πράγματα πιο εύκολα. Φυσικά, τους γνώριζα, τους κάλεσα πριν πάρω την απόφαση να έρθω εδώ. Με βοηθούν να προσαρμοστώ στην πόλη και την ομάδα”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ