Ντάνη Γιαννακοπούλου: Εκνευρισμένη από ερώτηση σχετικά με την εγκυμοσύνη της

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Εκνευρισμένη από ερώτηση σχετικά με την εγκυμοσύνη της

Η ηθοποιός που περιμένει το πρώτο της παιδί μοιράζεται στιγμιότυπα από την εγκυμοσύνη της

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της εγκυμοσύνης της και σύντομα θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά. Μέσω του Instagram, μοιράζεται φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλιά της, ωστόσο, σε μια πρόσφατη ανάρτησή της, εξέφρασε τον θυμό της για μια ερώτηση που δέχτηκε.

Την Πέμπτη 2 Μαΐου, η Ντάνη Γιαννακοπούλου έγραψε σε story: “Μη ρωτάτε μια εγκύο εννιά μηνών πόσα κιλά έχει πάρει. Κάπου έλεος. Ρωτήστε πώς νιώθει για τον επικείμενο τοκετό”.

dani993

Στη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη, ανέφερε: “Έχω άγχος λίγο με την εγκυμοσύνη. Δεν ήταν αναμενόμενη, αλλά με είχαν προειδοποιήσει. Το είχα σκεφτεί με τον σύντροφό μου, αλλά ήρθε νωρίτερα. Καταλαβαίνω ότι μεγαλώνει ένα πλάσμα μέσα μου και πρέπει να το προστατέψω. Περιμένω κορίτσι. Εγώ ήθελα κορίτσι, αλλά επειδή και η αδελφή μου έχει δύο κόρες, περίμεναν αγόρι οι δικοί μου”.

Snapinsta.app 426235856 390666696944476 5904758511804395265 n 1080

Η Γιαννακοπούλου ανέφερε επίσης: “Έχω καλή διάθεση και νιώθω χαρούμενη, αλλά έχω και νεύρα. Δεν κοιμάμαι καλά. Πρόσφατα, το καλοκαίρι, αποχώρησα από παράσταση λόγω των απαιτήσεων της εγκυμοσύνης μου. Πρέπει να σταματήσω. Οι γυναίκες δεν είναι εύκολο να αποφασίσουν να απασχοληθούν ενώ είναι έγκυες λόγω της επιστροφής τους στην εργασία. Πιστεύω σε μένα, αλλά χρειάζεται και τύχη”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ