Τραγωδία σε Τροχαίο με Έλληνες στην Τουρκία: Θλίψη για τον Χαμό της Νικολέτας Διαμαντάκου

Τραγωδία σε Τροχαίο με Έλληνες στην Τουρκία: Θλίψη για τον Χαμό της Νικολέτας Διαμαντάκου

Τα γεγονότα αφορούν τη Νικολέτα Διαμαντάκου, υπεύθυνη επικοινωνίας του κόμματος Κοινωνία Αξιών, που βρήκε άδικο θάνατο σε τροχαίο εκτός της πόλης Ουσάκ στην δυτική Τουρκία.

Οδηγώντας να προσπεράσει ΙΧ αυτοκίνητα, έπεσε σε χαντάκι

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, η 67χρονη άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της στο σημείο όταν το αυτοκίνητό της, οδηγούμενο από 59χρονο Έλληνα, βγήκε εκτός δρόμου. Μαζί με τη Νικολέτα ήταν και μια 63χρονη γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε. Μόλις δύο μέρες πριν το δυστύχημα, η Νικολέτα είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία από τον αρχαιολογικό χώρο της Εφέσου.

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια για τον τραγικό χαμό της Νικολέτας Διαμαντάκου, υπεύθυνης επικοινωνίας του κόμματος Κοινωνία Αξιών. Πέρυσι, τέτοια εποχή, βρισκόμασταν σε κοινή εκστρατεία για τις βουλευτικές εκλογές», αναφέρει η δημοτική σύμβουλος των Αθηνών, Δέσποινα Λιμνιωτάκη.

Η Νικολέτα ήταν αφοσιωμένη στην πολιτική και την τέχνη. Η Δέσποινα Λιμνιωτάκη μιλώντας για εκείνη υπογραμμίζει ότι ήταν η ψυχή του κόμματος Κοινωνία Αξιών και πίσω από την γιορτή για το “Μικρό Παρίσι των Αθηνών”. «Έζησε και πέθανε ταξιδεύοντας και αναζητώντας την τέχνη, την ιστορία και την ελευθερία».

Η Νικολέτα Διαμαντάκου άφησε τον κόσμο όπως έζησε, αφιερώνοντας τη ζωή της στην προώθηση της πολιτικής και την αγάπη της για την τέχνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ