Βαρκελώνη, επίθεση σε γυναίκες σε σταθμό μετρό: Βίντεο που σοκάρει

Βαρκελώνη, επίθεση σε γυναίκες σε σταθμό μετρό: Βίντεο που σοκάρει

Επίθεση σε γυναίκες στο μετρό της Βαρκελώνης: Τρομακτικό βίντεο

Η αστυνομία διερευνά την επίθεση που δέχτηκαν γυναίκες σε σταθμό του μετρό στη Βαρκελώνη, εξετάζοντας εάν ο δράστης ήταν υπό την επήρεια ουσιών. Επίσης, εξετάζεται το ενδεχόμενο άλλων θυμάτων στο μετρό.

Ένας άνδρας εξαπέλυσε επιθέσεις κατά γυναικών που περίμεναν τον συρμό στον σταθμό Camp de l’Arpa της Βαρκελώνης. Τα περιστατικά συνέβησαν το πρωί της Παρασκευής στις 09:55. Πλάνα από κάμερα κλειστού κυκλώματος δείχνουν τον δράστη να εισέρχεται στην αποβάθρα, να περπατά και απροετοίμαστα να επιτεθεί σε γυναίκες που βρίσκονταν μπροστά του.

Οι υπόλοιποι επιβάτες δεν κατάφεραν να αντιδράσουν καθώς η επίθεση συνέβη απότομα. Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει, αλλά συνελήφθη από φύλακες ασφαλείας του Οργανισμού Μεταφορών της Βαρκελώνης και παραδόθηκε στην αστυνομία της Καταλονίας.

Η αστυνομία ζήτησε από πιθανά άλλα θύματα να καταθέσουν μήνυση, καθώς εξακριβώνεται εάν υπάρχουν περισσότερες γυναίκες που δέχτηκαν επίθεση.

Το περιστατικό αναστατώνει την κοινή γνώμη, με την αστυνομία να ζητάει την συνεργασία των πολιτών προκειμένου να εντοπιστούν όλα τα θύματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ