Τζο Μπάιντεν – κοριτσάκι: Ο «creepy Joe» κατηγορείται ξανά

Τζο Μπάιντεν – κοριτσάκι: Ο «creepy Joe» κατηγορείται ξανά

Έχουν προκληθεί έντονες αντιδράσεις τις τελευταίες ώρες μετά τη δημοσίευση βίντεο που δείχνει τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, να έχει μια αναπόφευκτα περίεργη συμπεριφορά έναντι ενός μικρού κοριτσιού. Το περιστατικό συνέβη πριν από την αναχώρηση του προέδρου από το Ελσίνκι της Φινλανδίας, μετά τη συμμετοχή του στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους της Λιθουανίας.

Στο βίντεο φαίνεται ο Μπάιντεν να φιλάει την πλάτη του κοριτσιού με προκλητικό τρόπο και στη συνέχεια να μυρίζει το παιδί. Η κίνηση αυτή προκάλεσε φόβο στο μικρό κορίτσι, ενώ ο Μπάιντεν έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για ανάλογες συμπεριφορές προς ανήλικα κορίτσια. Το συγκεκριμένο συμβάν διήρκεσε μόνο λίγα δευτερόλεπτα, με τον πρόεδρο να συνεχίζει στη συνέχεια να αποχαιρετά άλλους εργαζομένους της αμερικανικής πρεσβείας στη Φινλανδία.

Το Twitter αντέδρασε

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι κινήσεις του Μπάιντεν προς το μικρό κορίτσι προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στο Twitter, με πολλούς χρήστες – συμπεριλαμβανομένων και πολιτικών αντιπάλων του προέδρου – να καταγγέλλουν την «πιο ανατριχιαστική» και «αηδιαστική» στιγμή του 80χρονου πολιτικού.

Δεν είναι πρώτη φορά που ο Μπάιντεν χαρακτηρίζεται ως «creepy Joe» για τις ενέργειες και τα λεγόμενά του προς ανήλικα κορίτσια. Οι προκλητικές δηλώσεις του και τα ανάλογα περιστατικά έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, όπως τον Οκτώβριο του 2022 που συμβούλεψε μια νεαρή κοπέλα να μην έχει σοβαρή σχέση μέχρι τα 30, ή το Μάρτιο του ίδιου έτους που είπε το ίδιο σε ένα κορίτσι μόλις 8 ετών. Επίσης, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το περιστατικό του Μαΐου 2020, όταν φίλησε στο στόμα την εγγονή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ