Συνέντευξη του Πούτιν στον Κάρλσον: Η επική αντάρα που άφησε τον δημοσιογράφο άφωνο

Συνέντευξη του Πούτιν στον Κάρλσον: Η επική αντάρα που άφησε τον δημοσιογράφο άφωνο

«Ήθελες να μπεις στη CIA, ευτυχώς σε απέρριψαν, είναι σοβαρός οργανισμός»

Στη δίωρη συνέντευξη που παραχώρησε ο Βλαντίμιρ Πούτιν στον Τάκερ Κάρλσον δεν έλειψαν οι μοναδικές στιγμές ειρωνείας από τον Ρώσο πρόεδρο προς τον δημοσιογράφο. Σε αρκετά σημεία της συνέντευξης, ο Πούτιν επιτέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στη CIA, ρίχνοντας μία ατάκα προς τον Κάρλσον, η οποία τον άφησε… έκπληκτο. «Ήθελα να ρωτήσω την ηγεσία των ΗΠΑ ‘ποιοι νομίζετε ότι είστε;’» αναφέρει, αφού λίγο πριν σχολίασε ότι οι Αμερικανοί παρενέβησαν για να αλλάξει η πολιτική ηγεσία στο Κίεβο.

Ο Κάρλσον ερωτά αμέσως μετά με ποια στήριξη θεωρεί πως έγινε αυτό, με τον Ρώσο πρόεδρο να του δίνει μια απρόσμενη απάντηση, φέρνοντας τον δημοσιογράφο σε πολύ δύσκολη θέση. «Με τη βοήθεια της CIA, προφανώς. Τον οργανισμό στον οποίο κάποτε προσπάθησες να εργαστείς, από ό,τι κατάλαβα. Ευχαριστούμε τον Θεό που αυτό δεν συνέβη, αν και είναι ένας σοβαρός οργανισμός…» απάντησε, με τον Κάρλσον να προσπαθεί να συνεχίσει να τον παρακολουθεί με προσοχή, χωρίς να αντιδρά στο σχόλιό του.

Ο Πούτιν ανέφερε πως η ΗΠΑ «τεχνικά» έκανε όλα σωστά (εννοεί με την αλλαγή πολιτικής ηγεσίας στην Ουκρανία), ωστόσο από πολιτικής άποψης «ήταν ένα τεράστιο λάθος και έπρεπε να το δουν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ