Σλοβακία: Σεφ ξερίζωσε την καρδιά της συντρόφου του – Ο πατέρας του είχε σκοτώσει δύο γυναίκες

Σλοβακία: Σεφ ξερίζωσε την καρδιά της συντρόφου του – Ο πατέρας του είχε σκοτώσει δύο γυναίκες

Σλοβακία: Σεφ κατέστρεψε την καρδιά της συντρόφου του – Ο πατέρας του είχε δολοφονήσει δύο γυναίκες

Τρομερός πανικός προκάλεσε η ανείπωτη φρίκη της δολοφονίας μιας νεαρής γυναίκας στη Σλοβακία από τον 48χρονο σύντροφό της, ο οποίος είναι σεφ. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ο Γιόζεφ Χανούσκα, αφαίρεσε την καρδιά της συντρόφου του, Πατρίτσια, η οποία εργαζόταν ως σερβιτόρα, και μετά κατέστρεψε το πτώμα της. Οι αρχές ανακάλυψαν έναν κουβά με τα όργανα της άτυχης γυναίκας, που ο σεφ είχε αφαιρέσει από το σώμα της. Το σοκ αυτού ολοκληρώθηκε με την ανακάλυψη ότι έβαλε ένα βρετανικό διαβατήριο πάνω από το σεντόνι που κάλυπτε το πτώμα.

Η τρομερή αυτή δολοφονία αποκαλύφθηκε όταν συγγενής του 48χρονου ειδοποίησε τις αρχές ότι είχε λάβει ένα μήνυμα από τον σεφ να τον πληροφορήσει πως θα αυτοκτονήσει. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα, ο 48χρονος είχε φύγει. Τελικά εντοπίστηκε την Παρασκευή να κρύβεται σε ένα υπόγειο. Γείτονες του ζευγαριού δήλωσαν ότι τους είχαν ακούσει να καβγαδίζουν και πως ο 48χρονος είχε απειλήσει τη σύντροφό του με τη φράση “θα σου ξεριζώσω το κεφάλι”.

“Ήξερα ότι είναι άτομα που αντιμετώπιζαν προβλήματα με το αλκοόλ και οι καβγάδες μεταξύ τους ήταν συχνοί,” δήλωσε ένας άλλος γείτονας του ζευγαριού. Ως αποκάλυψη έγινε γνωστό ότι ο πατέρας του 48χρονου σεφ είχε συλληφθεί και εκτελεστεί το 1979 για τη δολοφονία δύο γυναικών. Στέφαν Πάντι, όπως είχε ονομαστεί τότε, ήταν γνωστός ως ο “στραγγαλιστής της Μπρατισλάβα”. Είχε πάει δύο γυναίκες στο διαμέρισμά του και όταν εκείνες αρνήθηκαν να κάνουν σεξ μαζί του, είχε την πράξη τουν της, με αποτέλεσμα να την σκοτώσει.

![Εικόνα](https://i1.prth.gr/images/w880/files/2024-01-09/chef-3.jpg)
![Εικόνα](https://i1.prth.gr/images/w880/files/2024-01-09/chef-4.jpg)

Ο πατέρας του 48χρονου σεφ

![Εικόνα](https://i1.prth.gr/images/w880/files/2024-01-09/chef-5.jpg)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ