Πριγκίπισσα Αμαλία της Ολλανδίας – Απειλές: Έζησε κρυφά στην Ισπανία για έναν χρόνο

Πριγκίπισσα Αμαλία της Ολλανδίας – Απειλές: Έζησε κρυφά στην Ισπανία για έναν χρόνο

Η πριγκίπισσα Αμαλία της Ολλανδίας βρέθηκε στην Ισπανία για να αποφύγει απειλές κατά της ασφάλειάς της, αναφέρουν ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, καθώς ετοιμαζόταν να κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στην Ολλανδία, σε μια επίσημη επίσκεψη. Σύμφωνα με το δίκτυο NOS, η 20χρονη πριγκίπισσα ζούσε και σπούδαζε στη Μαδρίτη για περίπου ένα χρόνο.

Μετά από λίγο καιρό που είχε αρχίσει να σπουδάζει σε πανεπιστήμιο στο Άμστερνταμ, η Αμαλία εγκατέλειψε τα σχέδια της να ζήσει σε φοιτητική εστία λόγω φόβων για την ασφάλειά της. Αν και είχε δηλώσει την επιθυμία της να ζήσει εκεί, κάτι που την είχε φωτογραφίσει χαρούμενη κατά την έναρξη των σπουδών της.

princess amalia2

Επιστροφή και νέες απειλές

Λίγο αργότερα, το βασιλικό ζεύγος ανακοίνωσε πως η κόρη του έπρεπε να επιστρέψει και να ζήσει στα ανάκτορα της Χάγης, με ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας. Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για απειλές σχετικές με απαγωγή, προκειμένου να αναγκαστεί να εγκαταλείψει τα σχέδιά της. Αν και οι αρχές δεν διευκρίνισαν λεπτομέρειες, οι φόβοι για την ασφάλεια της πριγκίπισσας δεν εξαλείφθηκαν πλήρως.

Πλέον, η Αμαλία θα ζει και θα σπουδάζει στο Άμστερνταμ χάρη σε μέτρα που δεν έχουν αποκαλυφθεί. Σήμερα, θα έχει τον πρώτο της επίσημο ρόλο κατά τη διήμερη επίσημη επίσκεψη της ισπανικής βασιλικής οικογένειας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ