Παιδί ξεχάστηκε σε σχολικό λεωφορείο: Οδυνηρή απώλεια για 2ετίας

Παιδί ξεχάστηκε σε σχολικό λεωφορείο: Οδυνηρή απώλεια για 2ετίας

Παιδί ξεχάστηκε σε σχολικό λεωφορείο: Ο 2χρονος Απόλο βρέθηκε νεκρός στην προτελευταία σειρά των καθισμάτων – Τα θερμόμετρα έδειχναν 37 βαθμούς Κελσίου την επίμαχη ημέρα.

Ένας 2ετής έχασε τη ζωή του στη Βραζιλία, όταν ο οδηγός και η συνοδός του τον ξέχασαν στο σχολικό λεωφορείο κατά τη διάρκεια των καύσωνων που πλήττουν τη χώρα. Ο Απόλο Ροντρίγκεζ βρέθηκε νεκρός στις 3:30 το μεσημέρι της Τρίτης στην προτελευταία σειρά των καθισμάτων του σχολικού, το οποίο τον είχε παραλάβει στις 7 το πρωί. Το ζευγάρι που τον μετέφερε στο νοσοκομείο κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία και αφέθηκε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους την Τετάρτη.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Βραζιλίας, ο θάνατος του 2ετούς συνέβη λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, με τα θερμόμετρα να δείχνουν 37 βαθμούς Κελσίου στο Σάο Πάολο εκείνη την ημέρα. Σύμφωνα με τη μητέρα του παιδιού, ο μικρός Απόλο δεν ήθελε να πάει στον παιδικό σταθμό εκείνη τη μέρα. “Έκλαιγε και δεν ήθελε να πάει”, δήλωσε στην τηλεόραση η Καλιάν Ροντρίγκεζ. Η 44χρονη συνοδός υποστήριξε ότι είχε ημικρανία εκείνη την ημέρα και αυτό μπορεί να έπαιξε ρόλο στην προσοχή της, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το κανάλι G1.

brazil boy

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ