Παιδί πέθανε από το τρέξιμο: Πατέρας το ανάγκαζε να γυμνάζεται συνεχώς για να χάσει βάρος

Παιδί πέθανε από το τρέξιμο: Πατέρας το ανάγκαζε να γυμνάζεται συνεχώς για να χάσει βάρος

Ένα ανησυχητικό βίντεο παρουσιάστηκε σε μια δίκη όπου ο πατέρας από το Νιου Τζέρσεϊ φαίνεται να αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέχει σε διάδρομο επειδή θεωρούσε πως ήταν υπέρβαρος. Λίγες μέρες αργότερα, το αγόρι πέθανε από τραύματα λόγω επίμονης κακοποίησης. Ο 31χρονος Κρίστοφερ Γκρέγκορ απαχθητικάται για τον θάνατο του 6χρονου Κόρεϊ Μιτσιόλο το 2021, μετά από επανειλημμένη κακοποίηση. Εάν κριθεί ένοχος, ο πατέρας αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη. Κατά τη δίκη παρουσιάστηκε υλικό από κάμερες ασφαλείας του γυμναστηρίου Atlantic Heights Clubhouse. Στο βίντεο, ο γιος φαίνεται να πέφτει επανειλημμένα από τον διάδρομο, με τον πατέρα του να τον σηκώνει και να τον βάζει ξανά στον διάδρομο. Ακόμα, φαίνεται να το δαγκώνει στο πίσω μέρος του κεφαλιού πριν το αναγκάσει να τρέξει ξανά, αναφέρει η αστυνομία.

Λίγες ημέρες μετά την επίσκεψη στο γυμναστήριο, η μητέρα του αγοριού, Μπριάνα Μιτσιόλο, που συνεργαζόταν με τον Γκρέγκορ για τη φροντίδα του Κόρεϊ, παρατήρησε τραύματα στο γιο της και το ανήγγειλε στη Διεύθυνση Προστασίας Παιδιών του Νιου Τζέρσεϊ. Μετά από μια εξέταση από παιδίατρο, καταγράφηκαν περίεργα τραύματα.

Θάνατος την επόμενη μέρα – Αποτελέσματα νεκροψίας

Ο πατέρας τον πήγε στο νοσοκομείο όταν παρουσίασε σημάδια ναυτίας και ατμοσφαίριας. Οι ιατροί διαπίστωσαν τραύματα και κρίσιμη κατάσταση υγείας, με αποτέλεσμα τον θάνατό του. Η αρχική νεκροψία αποκάλυψε πολλαπλούς τραυματισμούς, περιλαμβανομένων θλάσεων σε καρδιά και συκώτι, με φλεγμονές και σήψεις.

Το βίντεο κατηγορεί τον πατέρα για ανθρωποκτονία

Ο θάνατος του Κόρεϊ χαρακτηρίστηκε ως ανθρωποκτονία από ιατροδικαστή το Σεπτέμβριο του 2021, με τα αποτελέσματα της ανάλυσης των τραυματισμών που υπέστη. Έπειτα από την απώλεια του γιου της, η μητέρα έθεσε υπόψιν την υπόθεση μέσω κοινωνικών μέσων για να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ