Ολλανδία ομηρία: Γνωστός στην αστυνομία ο άνδρας που συνελήφθη

Ολλανδία ομηρία: Γνωστός στην αστυνομία ο άνδρας που συνελήφθη

Ολλανδία: Γνωρίμος των Αρχών ο άνδρας που κρατούσε ομήρους σε μπαρ – Είχε καταδικαστεί για απειλητική συμπεριφορά

Η υπόθεση ομηρίας που εκτυλίχθηκε σήμερα στην Ολλανδία είχε ευτυχές τέλος, καθώς όλοι οι ομήροι φυλακίστηκαν με ασφάλεια και ο ύποπτος συνελήφθη. Οι αρχές δήλωσαν ότι δεν υπήρξε ενδείξεις για τρομοκρατικό κίνητρο από τον ύποπτο, ο οποίος είχε κρατήσει ομήρους σε ένα δημοφιλές μπαρ στην πόλη Έντε.

Το χρονικό του περιστατικού στην Ολλανδία

Η αστυνομία ενημερώθηκε για πιθανή ομηρία στις πρώτες πρωινές ώρες στο Café Petticoat. Ο άνδρας είχε μαχαίρια και απείλησε τέσσερις ομήρους. Μετά από επέμβαση, όλοι οι ομήροι απελευθερώθηκαν με ασφάλεια. Ο ύποπτος συνελήφθη και διερευνώνται οι λόγοι και η ψυχολογική κατάστασή του.

Γνωστός στην αστυνομία ο άνδρας που συνελήφθη στην Ολλανδία

Ο ύποπτος ήταν γνωστός στην αστυνομία και είχε προηγούμενη καταδίκη για απειλητική συμπεριφορά. Η αστυνομία και οι ειδικές δυνάμεις αντιμετώπισαν αποτελεσματικά την κρίση, επιλύοντας την υπόθεση με ευτυχή έκβαση.

Παρόμοιο περιστατικό πέρσι στην Ολλανδία

Το περασμένο έτος, μια ομηρία σε κατάστημα της Apple στο Άμστερνταμ είχε αναστατώσει την πόλη. Η κατάσταση λήξε εντός πέντε ωρών όταν ο ύποπτος τραυματίστηκε από αστυνομικό. Η Ολλανδία έχει βιώσει τρομοκρατικές επιθέσεις, αλλά όχι σε μεγάλη κλίμακα όπως άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ