Ο Εκρέμ Ιμάμογλου πραγματοποίησε το δικό του σόου μετά την επανεκλογή του ως Δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου πραγματοποίησε το δικό του σόου μετά την επανεκλογή του ως Δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης

Η τελετή ανάληψης καθηκόντων του Δημάρχου της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, με την υποστήριξη του κόσμου και υπό τις επευφημίες τους.

Ο Ιμάμογλου αναδείχθηκε για τρίτη φορά Δήμαρχος της πόλης, με χιλιάδες ψηφοφόρους να τον υποδέχονται έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης. Στη διάρκεια της ομιλίας του, απηύθυνε ένα μήνυμα στον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εκφράζοντας ελπίδες για συνεργασία και διάλογο.

Γνωρίστε τον Εκρέμ Ιμάμογλου

Ο Ιμάμογλου, με καταγωγή από την Τραπεζούντα, είναι ο κύριος αντίπαλος του Προέδρου Ερντογάν. Εκλέχθηκε Δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης το 2019 και επαναεκλέγη μετά από αμφισβήτηση και επανάληψη εκλογών. Η δημοτική του επιτυχία οφείλεται στο γεγονός ότι είναι προσιτός άνθρωπος, δραστήριος στην κοινότητα και στα social media, καθώς και σύμβουλος σε αθλητικούς οργανισμούς.

Η αντίπαλή του, ο Μουράτ Κουρούμ, υπηρέτησε στο παρελθόν ως υπουργός και κριτικάρεται για πολιτικές που οδήγησαν σε προβλήματα όπως η τσιμεντοποίηση της Τουρκίας. Ο Ιμάμογλου νίκησε με σαφή διαφορά, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις των αισιόδοξων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ