Ο Αλεξ Μπάτι, ένας έφηβος που εξαφανίστηκε στην Ισπανία, βρέθηκε στη Γαλλία μετά από επτά χρόνια

Ο Αλεξ Μπάτι, ένας έφηβος που εξαφανίστηκε στην Ισπανία, βρέθηκε στη Γαλλία μετά από επτά χρόνια

Ένας έφηβος από τη Βρετανία που είχε εξαφανιστεί στη Γαλλία, εντοπίστηκε μετά από επτά χρόνια. Ο Άλεξ Μπάτι κατάφερε να ξεφύγει από τον απαγάγοντα πατέρα του και να επικοινωνήσει με την οικογένειά του, εκφράζοντας την επιθυμία του να επιστρέψει στην Αγγλία. Ο Άλεξ εξαφανίστηκε όταν ήταν 11 ετών, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Ισπανία με τον πατέρα του, το 2017.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ζούσε στη Γαλλία, σε μια εναλλακτική κοινότητα στους πρόποδες των Πυρηναίων. Μετά από τέσσερις μέρες πεζοπορίας, εντοπίστηκε από έναν φοιτητή χειροπρακτικής στην ορεινή περιοχή Aude. Ο άνδρας που τον βρήκε αποκάλυψε πως ο Άλεξ κατάφερε να δραπετεύσει από την κοινότητα και να αξιοποιήσει τη βοήθειά του.

Η επιστροφή στην Αγγλία και το μήνυμα στην γιαγιά

Ο Άλεξ εξελέγη να κάνει επικοινωνία με την γιαγιά του και να της εξηγήσει την κατάστασή του. Στο μήνυμά του ανέφερε πως βρίσκεται στη Γαλλία και επιθυμεί να επιστρέψει σπίτι. Η γιαγιά του εξέφρασε τη χαρά της και αναμένει την επιστροφή του την επόμενη εβδομάδα.

Ο Άλεξ αναφέρει πως η μητέρα του τον είχε πάει στην Ισπανία όταν ήταν 11 ετών, ζώντας σε ένα περιβόητο πνευματικό κοινό, και τώρα είχε αποφασίσει να εγκαταλείψει τη μητέρα του για να γυρίσει στην οικογένειά του στην Αγγλία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ