Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος του 2025: Το ΝΑΤΟ ετοιμάζεται για τη ρωσική επίθεση

Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος του 2025: Το ΝΑΤΟ ετοιμάζεται για τη ρωσική επίθεση

Σύμφωνα με αποκαλύψεις από τα μυστικά σχέδια, η Γερμανία προετοιμάζεται για μια επίθεση από τον Πούτιν κατά του ΝΑΤΟ το 2025. Η γερμανική εφημερίδα BILD αποκαλύπτει τα σχέδια για έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Τα μυστικά έγγραφα του γερμανικού υπουργείου Άμυνας περιγράφουν λεπτομερώς την πορεία προς έναν τέτοιο πόλεμο, με τη Ρωσία να χρησιμοποιεί τη Λευκορωσία για μια επίθεση, όπως έκανε τον Φεβρουάριο του 2022 στην Ουκρανία.

Οι ανησυχίες για τη ρωσική απειλή αυξάνονται, με τη Γερμανία να προετοιμάζει τις ένοπλες δυνάμεις της για μια υβριδική ρωσική επίθεση στην ανατολική πλευρά του ΝΑΤΟ έως το καλοκαίρι του 2025.

polemos t

Βήμα βήμα οι κινήσεις του Πούτιν στο σενάριο «Alliance Defence 2025»

Εξηγείται λεπτομερώς πώς η Ρωσία θα επιστρατεύσει άλλους 200.000 στρατιώτες πριν από την επίθεση κατά της Ουκρανίας. Μετά τη σημαντική πρόοδο στην Ουκρανία, ο Πούτιν θα εξαπολύσει κυβερνοεπιθέσεις στη Βαλτική, με την επακόλουθη βία να εξαπλώνεται σε Εσθονία, Λετονία και Λιθουανία. Μετά τις συγκρούσεις στις χώρες αυτές, ο Πούτιν θα επιτεθεί στη λωρίδα γης Suwalki Gap, πιθανώς εξελίσσοντας την κατάσταση σε παγκόσμιο πόλεμο.

war 1

Το Καλίνινγκραντ

Η επείγουσα μεταφορά στρατευμάτων και πυραύλων στο Καλίνινγκραντ θα επιδεινώσει την κατάσταση. Ο Πούτιν θα ισχυριστεί ότι το ΝΑΤΟ απειλεί την εθνική ασφάλεια της Ρωσίας και θα εξαπολύσει επιθέσεις προς Βαλτικές χώρες.

Οι φόβοι αυξάνονται, καθώς η Ρωσία επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την αβεβαιότητα στις δυτικές χώρες και να εξαπολύσει επίθεση σε εδάφη του ΝΑΤΟ.

polemos t

Η «ημέρα Χ» για το ΝΑΤΟ και τη Γερμανία

Το ΝΑΤΟ θα αναπτύξει 300.000 στρατιώτες, συμπεριλαμβανομένων 30.000 από τη Γερμανία, στην ανατολική πλευρά για να αμυνθεί έναντι μιας επικείμενης ρωσικής επίθεσης. Ωστόσο, τα έγγραφα δεν αναφέρουν αν αυτή η κίνηση θα καταφέρει να αποθαρρύνει τους Ρώσους.

Ενώ η Γερμανία δεν επιθυμεί να σχολιάσει τα απόρρητα αμυντικά σχέδια, εκπρόσωπος του υπουργείου της δηλώνει ότι η εξέταση διαφόρων σεναρίων είναι μέρος της καθημερινής στρατιωτικής δραστηριότητας, ιδίως κατά την εκπαίδευση.

war 10

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ