Κοινωνική λειτουργός κατηγορείται ότι είχε σεξουαλική επαφή με 13χρονο αγόρι που επιτηρούσε

Κοινωνική λειτουργός κατηγορείται ότι είχε σεξουαλική επαφή με 13χρονο αγόρι που επιτηρούσε

Μια κοινωνική λειτουργός στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη σεξουαλική συμπεριφορά με ανήλικο. Η 24χρονη Payton Shires φέρεται να παραδέχθηκε την ενέργειά της κατά τη διάρκεια επικοινωνίας της με τη μητέρα του αγοριού και ντετέκτιβ της αστυνομίας. Η Shires εργαζόταν προηγουμένως στο National Youth Advocate Program (NYAP), μια οργάνωση που ασχολείται με οικογένειες που βρίσκονται στο σύστημα αναδοχής.

Η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα όταν η μητέρα του αγοριού επικοινώνησε με την αστυνομία για να αναφέρει τις υποψίες της, αφού είχε βρει ακατάλληλα μηνύματα ανάμεσα στον γιο της και την Shires. Οι αστυνομικοί διεξήγαγαν έρευνα στο τηλέφωνο και ανακάλυψαν αποδείξεις του σεξουαλικού πράξης μεταξύ του αγοριού και της Shires. Ο 13χρονος φέρεται ότι παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή με τη Shires τουλάχιστον δύο φορές τον Σεπτέμβριο.

Η Shires συνελήφθη και κρατείται με εγγύηση 500.000 δολαρίων. Η υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση και ανησυχία στην τοπική κοινότητα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ