Ισραήλ – Γάζα τώρα: Ανελέητος εκτόξευσης βομβών, η Χαμάς αντιδρά

Ισραήλ – Γάζα τώρα: Ανελέητος εκτόξευσης βομβών, η Χαμάς αντιδρά

ΙσραήλΓάζα τώρα: Τουλάχιστον 493 Παλαιστίνιοι έχουν χάσει τη ζωή τους από ισραηλινές επιδρομές

Ο Ισραήλ απαντά με ανελέητες επιθέσεις στην τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς, καθώς η πολεμική αεροπορία σφυροκοπά αδίστακτα την Γάζα και καταστρέφει κτίρια που χρησιμοποιούνται από υψηλόβαθμα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς, σύμφωνα με το Ισραήλ.

Αυτή είναι μια σκληρή απάντηση του Ισραήλ στις μαζικές, πυραυλικές επιθέσεις που δέχτηκε πρώτο από την Χαμάς. Όπως αναφέρεται σε μια ανάρτηση από την Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ, “η Πολεμική Αεροπορία συνεχίζει να επιτίθεται σε στόχους τρομοκρατικών οργανώσεων στη Λωρίδα της Γάζας. Το πρωί, πολλά στρατηγικά κέντρα δέχθηκαν επίθεση. Το πρωί, αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας επιτέθηκαν σε αποθήκη όπλων και σε είσοδο τους σε υπόγεια τρομοκρατική σήραγγα στη Λωρίδα της Γάζας, η οποία χρησιμοποιείται από τα ανώτερα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς”.

Δεκάδες Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους ή τραυματίστηκαν σήμερα σε ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στην παλαιστινιακή καταυλισμό της Τζαμπαλίγια στη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας της Γάζας. Τουλάχιστον 493 Παλαιστίνιοι έχουν χάσει τη ζωή τους από ισραηλινές επιδρομές στον παλαιστινιακό θύλακα από το Σάββατο, σύμφωνα με το υπουργείο υγείας που ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Άμυνας της χώρας, Γιοάβ Γκαλάντ, ανακοίνωσε ότι το Ισραήλ επιβάλλει πλέον “πλήρη πολιορκία” στη Γάζα, όπου ζουν 2,3 εκατομμύρια άνθρωποι. “Δεν θα υπάρχει ηλεκτροδότηση, δεν θα υπάρχουν τρόφιμα, δεν θα υπάρχει νερό, δεν θα υπάρχουν καύσιμα”, δήλωσε, καταγγέλλοντας τη μάχη κατά “ανθρωπίνων κτηνών”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ