Η Τζιλ Μπάιντεν αποκαλύπτει τι σκεφτόταν όταν πήγε σε ραντεβού με τον σύζυγό της

Η Τζιλ Μπάιντεν αποκαλύπτει τι σκεφτόταν όταν πήγε σε ραντεβού με τον σύζυγό της

Αποκαλύφθηκε ότι ο Τζο Μπάιντεν έκανε όχι μία, ούτε δύο, αλλά πέντε προτάσεις γάμου στην Τζιλ Μπάιντεν, τη σημερινή πρώτη κυρία των ΗΠΑ. Η Τζιλ Μπάιντεν μοιράστηκε αυτήν την αποκάλυψη κατά τη διάρκεια μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης, εξιστορώντας την πρώτη συνάντησή τους το 1975 με χιούμορ. Όταν είδε τον Τζο Μπάιντεν να εμφανίζεται στην πόρτα της με ένα τέλειο κοστούμι και δερμάτινα loafers, σκέφτηκε ότι αυτό ήταν απλώς ένα ακόμη ραντεβού. Τελικά, το ραντεβού μετατράπηκε σε πρόταση γάμου, αν και χρειάστηκαν πέντε προτάσεις για την Τζιλ να πει το “ναι”.

Αυτό που την έκανε να διστάζει δεν ήταν το στυλ του Τζο Μπάιντεν, αλλά το γεγονός ότι ήταν χήρος και πατέρας. Μετά από τον χαμό της πρώην συζύγου του και της κόρης του σε ατύχημα, ο Τζο Μπάιντεν έτρεφε φόβους για το αν μπορούσε να αφιερώσει τον εαυτό του ξανά σε μια σχέση. Ωστόσο, η αγάπη του για την Τζιλ και τα παιδιά του υπερίσχυσε των φόβων, και έτσι αποφάσισε να την προτείνει γάμο.

Η Τζιλ Μπάιντεν ήταν προηγουμένως παντρεμένη, αλλά μετά από το διαζύγιο, δίστασε να ερωτευτεί ξανά. Ωστόσο, η σχέση της με τον Τζο Μπάιντεν ήταν διαφορετική και είχε αρχίσει να ερωτεύεται ξανά. Οι γιοι του Τζο Μπάιντεν τον ενθάρρυναν να προτείνει γάμο στην Τζιλ. Τελικά, μετά από πέντε προτάσεις, η Τζιλ είπε το “ναι” στον Τζο Μπάιντεν, με την τελευταία πρόταση να γίνεται μετά την επιστροφή του από τη Νότια Αφρική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ