Γυναίκα βασάνιζε την “κόρη” της: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση

Γυναίκα βασάνιζε την “κόρη” της: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση

Μια γυναίκα από την Καλιφόρνια καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκισης για τα βασανιστήρια που επέβαλε στην 10χρονη θετή κόρη της και σε κακοποίηση τριών παιδιών. Η 35χρονη Mayra Chavez αφήσε το κορίτσι με σοβαρές τραυματισμούς, προκαλώντας ανείπωτο πόνο. Καταδικάστηκε για κακούργημα, κακοποίηση, έκθεση σε κίνδυνο παιδιού και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης. Η 10χρονη δήλωσε στη μητριά της κατά τη διάρκεια της δίκης: “Ελπίζω να πεθάνεις”.

Τα απάνθρωπα βασανιστήρια περιλάμβαναν το γονάτισμα του κοριτσιού με δεμένα χέρια και πόδια πάνω σε ρύζι ή κονσέρβες, την εμβάθυνση σε μπανιέρα γεμάτη πάγο και το ρίξιμο καυτερού πιπεριού στα μάτια. Το κορίτσι και τα άλλα παιδιά πίστευαν πως φταίνε για την κακοποίηση που υπέστησαν. Η Chavez καταδικάστηκε επίσης για την κακοποίηση μιας άλλης θετής της κόρης και δύο δικών της παιδιών, παραμένοντας σκληρή ακόμη και μετά τη δίκη.

F GeEdKXAAASnFx

Άλλες κακουργηματικές πράξεις της Chavez

Η Chavez καταδικάστηκε επίσης για την κακοποίηση ενός 17χρονου παιδιού και η σύζυγός του, ο πατέρας του κοριτσιού, περιμένει να δικαστεί για παρόμοια εγκλήματα. Ο χαρακτήρας της Chavez αποκαλύπτεται και μέσα από το υλικό ενώ το παιδί παραμένει υπό την κηδεμονία του ανεψιάς της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ