Φρικτή γυναικοκτονία στη Βραζιλία: Άνδρας ξεριζώνει την καρδιά της γυναίκας του μετά την καταγγελία για βιασμό

Φρικτή γυναικοκτονία στη Βραζιλία: Άνδρας ξεριζώνει την καρδιά της γυναίκας του μετά την καταγγελία για βιασμό

Σοκαριστικό έγκλημα στη Βραζιλία, με τον άνδρα να δολοφονεί τη γυναίκα του και στη συνέχεια να της ξεριζώνει την καρδιά. Σύμφωνα με τη DailyMail, ο Μαρσέλο Νιστάρδα Αντονιάσι ανακαλύφθηκε από αστυνομικούς να κρατά ένα μαχαίρι με το οποίο πιθάνως αφαίρεσε τα όργανα της Μιλένα Ντάντας Μπερέτα Νιστράδα.

Η γυναίκα τον είχε καταγγείλει για βιασμό λίγες ώρες πριν το συμβάν

Μόλις τέσσερις ώρες πριν το φρικτό έγκλημα, η 53χρονη είχε καταγγείλει τον σύντροφό της στην αστυνομία. Ανέφερε ότι την κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι και την ανάγκαζε σε σεξουαλικές πράξεις, παρά τη θέλησή της. Ο δράστης φέρεται να έσπασε την εξώπορτα του σπιτιού με το αυτοκίνητό του και να τη σκότωσε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο δράστης παραδέχθηκε τη δολοφονία και ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον σκοτώσουν, αρνούμενος όμως να απαντήσει σε ερωτήσεις. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο εδώ και 29 χρόνια και είχε έναν ενήλικο γιο, ενώ ο δράστης είχε και μία κόρη. Η βία εντός της οικογένειας εντείνεται όταν τα παιδιά εγκαταλείπουν το σπίτι, όπως έγινε και σε αυτήν την περίπτωση πριν από δύο μήνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ