Επίθεση σε περαστικό: Σοκαριστικό βίντεο από τη Νέα Υόρκη

Επίθεση σε περαστικό: Σοκαριστικό βίντεο από τη Νέα Υόρκη

Ένα ανυποψίαστο περαστικό δέχτηκε απρόκλητη επίθεση στη Νέα Υόρκη, με άνδρα να τη μαχαιρώνει, όπως φαίνεται σε ένα σοκαριστικό βίντεο που δημοσιεύτηκε. Ο άντρας χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι εκτός απροόπτου, προσεγγίζοντας τη γυναίκα στο πεζοδρόμιο μετά από περιπλάνησή του έξω από κατάστημα. Ο δράστης, ονόματι Cyril Destin και 62 ετών, συνελήφθη από την αστυνομία λίγο μετά την επίθεση. Η κατάσταση του θύματος, μιας 46χρονης γυναίκας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πληγή από το μαχαίρι, αναφέρεται ως σταθερή.

Το βίντεο της επίθεσης προκάλεσε σοκ στο διαδίκτυο, ενώ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος όπου συνέβη το περιστατικό αναφέρει πως ο Cyril Destin, που ζει σε καταφύγιο αστέγων, είναι γνωστός για τη συμπεριφορά του. Τελικά, ο δράστης εμφανίστηκε μπροστά σε δικαστήριο, ενώ οι αρχές αποκάλυψαν ότι έχει συλληφθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια.

Η είδηση έχει πυροδοτήσει πολλές αντιδράσεις και συζητήσεις για την ασφάλεια στους δρόμους της Νέας Υόρκης, ενώ το περιστατικό θίγει θέματα σχετικά με την ψυχική υγεία και την ανάγκη προληπτικών μέτρων για την προστασία του κοινού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ