Εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου: Ο χωρισμός της Καρίν Ζαν Πιερ με την επί χρόνια σύντροφό της

Εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου: Ο χωρισμός της Καρίν Ζαν Πιερ με την επί χρόνια σύντροφό της

Σύμφωνα με εκπρόσωπο τύπου του Λευκού Οίκου, η Καρίν Ζαν Πιερ, η πρώτη ανοιχτά ομοφυλόφιλη εκπρόσωπος τύπου του Αμερικανού προέδρου, έχει λήξει η σχέση της με την παρουσιάστρια του CNN, Σουζάν Μαλβό. Η Ζαν Πιερ αναφέρθηκε στο χωρισμό τους σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vogue, αποκαλύπτοντας ότι είναι πλέον “μια ανύπαντρη μητέρα που έχει τη συνεπιμέλεια” της κόρης της, 9 ετών, με την Μαλβό. Η προτεραιότητά της, σύμφωνα με δηλώσεις της, είναι η προστασία της ιδιωτικής ζωής της και η δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για την κόρη της.

Ο ρόλος της Μαλβό στη ζωή της Ζαν Πιερ

Η 49χρονη εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου γνώρισε την Μαλβό το 2012, κατά τη διάρκεια της εκστρατείας επανεκλογής του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα. Οι δύο τους αποφάσισαν να συζήσουν δύο χρόνια αργότερα και υιοθέτησαν μαζί την κορούλα τους, Σολέιλ. Η Ζαν Πιερ δήλωσε ότι βλέπει την πολιτική της δουλειά ως καταφύγιο από τις ευθύνες του σπιτιού και ότι η Μαλβό την υποστηρίζει πάντα.

Ένα δυνατό “ζευγάρι εξουσίας”

Οι δυο τους αναδείχθηκαν σε ένα δυνατό “ζευγάρι εξουσίας” στην Ουάσινγκτον, φημολογούμενα για την επιρροή και τον χαρισματικό χαρακτήρα τους. Η Ζαν Πιερ έχει περιγράψει τη Μαλβό ως μια ζεστή, λαμπερή και υποστηρικτική γυναίκα. Τον περασμένο χρόνο, η Ζαν Πιερ είχε αποκαλύψει ότι η οικογένειά της αρχικά δυσκολεύτηκε να αποδεχθεί την ομοφυλοφιλία της, αλλά αργότερα έγιναν συμφιλιωμένοι.

Η Καρίν Ζαν Πιερ είναι η τρίτη γυναίκα στο Λευκό Οίκο που φωτογραφίζεται για το περιοδικό Vogue, μετά από την πρώην γραμματέα Τύπου του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι και την πρώτη κυρία, Τζιλ Μπάιντεν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ