Άνδρας πυροβολεί την πρώην του και αυτοκτονεί: Ο νυν σύντροφός της καταγράφει τη στιγμή

Άνδρας πυροβολεί την πρώην του και αυτοκτονεί: Ο νυν σύντροφός της καταγράφει τη στιγμή

Τραγικό Βίντεο: Άνδρας Πυροβολεί την Πρώην του και Αυτοκτονεί, Καταγράφεται από τον Σύντροφό της
Ένα συγκλονιστικό βίντεο καταγράφει τη στιγμή αμέσως μετά τον πυροβολισμό της φίλης ενός δημοφιλούς YouTuber από τον πρώην της φίλο στη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ, καθώς επίσης και τους ήχους των πυροβολισμών την στιγμή που ο δράστης αυτοκτονεί. Ο Hunter Avallone, δημοφιλής YouTuber, βρισκόταν στο διαμέρισμά του στο Martinsburg μαζί με τη φίλη του Holle Peno, streamer στο Twitch, όταν ο επί 11 χρόνια πρώην φίλος της εμφανίστηκε και την πυροβόλησε.

Οι στιγμές αμέσως μετά το περιστατικό καταγράφηκαν από τον Avallone, ο οποίος αναφέρει ότι ο πρώην φίλος της Peno, γνωστός ως Conrad, αυτοκτόνησε μετά την επίθεσή του. Το ζευγάρι είχε χωρίσει πριν από αρκετές εβδομάδες, σύμφωνα με αναρτήσεις της Peno στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Peno έχει σχεδόν 17.000 followers και έχει δημιουργήσει ένα GoFundMe έτσι ώστε να καλύψει τους λογαριασμούς του νοσοκομείου της.

Η στιγμή του τραγικού γεγονότος καταγράφηκε επίσης από τον Avallone, ο οποίος επισήμανε ότι η αστυνομία επιβεβαίωσε την επίθεση και την ανταλλαγή πυροβολισμών πριν από την αυτοκτονία του δράστη. Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 4.000 δολάρια, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της Peno.

Η συγκλονιστική αυτή ιστορία αναδεικνύει το δράσιμο της βίας στις σχέσεις και την ανάγκη για υποστήριξη στα θύματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ