Αναστολή Πλειστηριασμών στη Θεσσαλία το 2023: Αναστολή λόγω φυσικών καταστροφών

Αναστολή Πλειστηριασμών στη Θεσσαλία το 2023: Αναστολή λόγω φυσικών καταστροφών

Οι πλειστηριασμοί του 2023 στην περιοχή της Θεσσαλίας αναστέλλονται με απόφαση που προβλέπει την αναστολή έως και την 4η Μαρτίου 2024 της διενέργειας πλειστηριασμών, κατασχέσεων, αποβολών και προσωπικών κρατήσεων.

Η απόφαση αυτή έχει ληφθεί λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων, πλημμύρων και κατολισθήσεων που συνέβησαν τον Σεπτέμβριο στην περιοχή της Θεσσαλίας. Αυτή η απόφαση περιλαμβάνει την αναστολή για έξι μήνες πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης επί της κινητής ή ακίνητης περιουσίας για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις καταστροφές.

Οι δικαιούχοι της αναστολής είναι επιχειρήσεις που πιστοποιούνται ως πληγείσες από βεβαίωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, καθώς και φυσικά πρόσωπα που έχουν υποστεί ζημίες στις κατοικίες τους στα πλαίσια της παροχής στεγαστικής συνδρομής και αποζημίωσης οικοσκευής.

Συγκεκριμένα, η αναστολή αφορά:

  • τις περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας και σε δήμους όπως ο Δήμος Φαρσάλων, Τεμπών, Κιλελέρ και Αγιάς
  • τις περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων
  • τις περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας
  • τις περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων

Η αναστολή αυτή έχει σκοπό να δώσει ανάσα στις πληγείσες περιοχές και να προσφέρει ανακούφιση σε όσους υπέστησαν ζημίες από αυτές τις φυσικές καταστροφές.

vroxi 2
thessalia

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ