Μέξας: “Με το Μαρούσι παίζουμε τις πιθανότητές μας για τα playoffs”

Μέξας: “Με το Μαρούσι παίζουμε τις πιθανότητές μας για τα playoffs”

Αντίδραση είναι το πρώτο ζητούμενο για τον Κώστα Μέξα στον αυριανό (22/4, 20:15) αγώνα του Λαυρίου Megabolt με το Μαρούσι για την 4η αγωνιστική του γκρουπ 7-12 της Stoiximan Basket League.

Το Λαύριο Megabolt θα υποδεχτεί το Μαρούσι στο παιχνίδι μέσα από το οποίο ο νικητής θα διατηρήσει πιθανότητες εισόδου στα playoffs, αφήνοντας εκτός τον ηττημένο.

Ο τεχνικός του Λαυρίου Megabolt επεσήμανε σχετικά:

“Προερχόμαστε από μία πολύ κακή εμφάνιση με την ΑΕΚ, που σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα που έχουμε σαν ομάδα καθ’ ολη τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Οφείλουμε να αντιδράσουμε πρώτα από όλα για τους ίδιους τους εαυτούς μας και να παρουσιάσουμε τελείως διαφορετικό πρόσωπο.

Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι δύσκολο να διατηρηθεί η πνευματική και αγωνιστική ετοιμότητα από τη στιγμή που πετύχαμε τον βασικό στόχο της σεζόν κι αν συνδυαστεί αυτό με τις πολλές απουσίες, τότε μπορεί κανείς να καταλάβει γιατί έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας.

Είμαστε λίγοι, παίζουμε λίγοι, προπονούμαστε λίγοι, ουδέποτε όμως το έχουμε χρησιμοποιήσει σαν δικαιολογία, γιατί εμπιστευόμαστε τα παιδιά που αυτή τη στιγμή αγωνίζονται. Αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε.

Στο παιχνίδι με το Μαρούσι παίζουμε τις πιθανότητές μας να διεκδικήσουμε μια θέση στα Play Offs. Το θέλουμε, θα παλέψουμε γι’ αυτό και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε, αλλάζοντας αγωνιστική συμπεριφορά σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ